Dolar 32,5390
Euro 34,8298
Altın 2.430,02
BİST 9.717,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

“İş dünyası eleştirmek yerine yapıcı olmalı ve çözüm üretmeli”

“İş dünyası eleştirmek yerine yapıcı olmalı ve çözüm üretmeli”
26 Ocak 2014 10:12
A+
A-

erkangural2

TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral: “İş dünyası ve sivil toplum örgütleri eleştirmek yerine yapıcı olmalı ve çözüm üretmeli”

Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral, verdiği mesajlarla sivil toplum örgütlerini daha yapıcı olmaya davet etti:

“Türkiye ekonomisi son yıllardaki kazanımlarıyla, temellerini son derece sağlam bir zemin üzerine inşa etti. Bu açıdan bakıldığında, ekonomik anlamda endişe duyulmasını gerektiren bir durum söz konusu değildir. İş dünyasını ve özellikle KOBİ’lerimizi yanlış yönlendirebilecek söylemlerden uzak durulması gerekir. Bu nedenle, ülkemiz iş dünyasındaki bütün sivil toplum örgütleri elini taşın altına koymalı, fikirler ve çözümler üretmeli. Durum tespiti yapmak ve eleştirmek işin en kolay yanıdır. En önemlisi ise fikri katkı yapacak çalışmaları yürütmek, sürece olumlu katkı sağlamaktır.”

TÜGİK’ten iş dünyasına işbirliği çağrısı

Erkan Güral sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz TÜGİK olarak iş dünyamıza ve iş dünyamızdaki bütün sivil toplum kuruluşlarına bir çağrı yapıyoruz. Gelin Türkiye için birlikte çalışalım, yapılması gerekenleri birlikte konuşalım. Sivil toplum örgütleri eleştirme mercii değildir ve gönüllülük esasına göre fikri ve fiili katkı yapma platformlarıdır. İş dünyası örgütleri olarak bizler de çalışmalarımızı bu anlayışla yönlendirmek zorundayız.”

 

REKLAM ALANI