Dolar 32,3234
Euro 35,0716
Altın 2.282,24
BİST 9.009,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Dünyanın ilk blockchain tabanlı oyun platformu Fairspin, Türk oyuncuların kalbini fethetti

Dünyanın ilk blockchain tabanlı oyun platformu Fairspin, Türk oyuncuların kalbini fethetti
20 Ocak 2019 12:58 | Son Güncellenme: 20 Ocak 2020 12:59
A+
A-

Dünyanın ilk online blockchain oyun platformu Fairspin, Türkiye’deki oyuncuların artan taleplerini karşılamak için yayına aldığı Türkçe sayfasıyla Türk oyuncuların yeni gözdesi oldu. Kurulduğu 2018 yılından bu yana gösterdiği hızlı büyümeyle ses getiren platform, sunduğu kripto para kullanım imkanıyla da dijital oyun sektöründe yeni bir dönem başlatıyor.

 

İlk kez bir online oyun platformunu blockchain tabanlı sunarak tüm dünyada büyük bir çıkış yapan

Fairplay adını değiştirerek yeniden markalaşma yoluna gitti ve Fairspin adını aldı. Türk oyuncuların artan taleplerine kayıtsız kalmayan online oyun platformu, kullanım kolaylığı sağlamak için yayına aldığı Türkçe sayfasıyla ise kullanıcı deneyimini güçlendirmek istiyor.

 

Alışılmış oyun platformlarından farklı olarak Bitcoin, Ethereum, Tether USDT, Cardano ve Dashgibi pek çok popüler kripto paranın kullanılmasına imkan sunan Fairspin’in bu hamlesi, dijital oyun sektöründe yeni bir çağın ayak sesleri olarak nitelendiriliyor. Oyuncular kripto paralarla yatırma ve çekim işlemi yapabiliyorlar fakat platformda platformun kendi tokenı olan TPLAY kullanılıyor. ERC-20 standardına göre TruePlay platformu tarafından yayınlanan TPLAY token’ları oyun işlemleri için özel olarak üretildi ve tüm işlemler blockchain altyapısında tutularak takip edilebiliyor.

 

Kartlar daima açık oynanıyor

Fairspin, blockchain destekli altyapısıyla dijital oyun sektörünün şeffaflık algısını yeni bir boyuta taşıyor. Kuralları adeta baştan yazan platform, oyun istatistikleri ve ödemeler dahil tüm işlemleri kullanıcıların takip edebileceği şekilde blockchain ağında saklayarak güvenlik zafiyetini tamamıyla ortadan kaldırıyor. Tüm oyunlardaki kazanç ve kayıpları da akıllı kontrat teknolojisiyle kayıt altına alan Fairspin, şu an için İngilizce, İspanyolca, Almanca, Portekizce, Rusça, Japonca, Türkçe ve Lehçe dillerini destekliyor.

 

VIP oyunculara özel teklifler

Farispin yayına girdiği 2018 yılından bu yana kullanıcılara yaklaşık 47.000 ETH (bugünkü değerle yaklaşık 6,7 milyon dolar) kazandırdı. Bu işlemlerin tamamı şu anda blockchain ağında görülebilir ve takip edilebilir durumda. Platform, son olarak açtığı VIP kulubüyle de oyun tutkunları için ayrıcalıklarla dolu yeni bir deneyim vadediyor. VIP oyuncuları için her bir para yatırma işleminde ek bonus gibi özel teklifler hazırlayan Fairspin, cüzdanlarındaki farklı kripto paraları transfer etme imkanı da sunuyor.

REKLAM ALANI