Dolar 32,5877
Euro 34,8539
Altın 2.496,12
BİST 9.657,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 22°C

Doğrudan Pazarlama Ödülleri Sahipleriyle Buluştu!

Doğrudan Pazarlama Ödülleri Sahipleriyle Buluştu!
03 Nisan 2017 10:32
A+
A-

Doğrudan Pazarlama sektörünün “en”lerini belirleyen Doğrudan Pazarlama Ödülleri, 30 Mart 2017 tarihinde İstanbul Marriott Hotel Şişli’de düzenlenen özel bir geceyle sahiplerini buldu. 2016 yılında hayata geçen 283 projenin değerlendirildiği Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nde, 24 kategoride 78 proje ödüle layık görüldü. Aynı zamanda bu yıl ilk kez “Genç jüri” tarafından değerlendirilen projeler de ödülle buluştu.

Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği (DPİD)’nin her yıl düzenlediği ve bu sene “Odaklan” konseptinin ön plana çıkarıldığı Doğrudan Pazarlama Ödülleri, 30 Mart Perşembe günü İstanbul Marriott Hotel Şişli’de düzenlenen özel bir geceyle sahipleriyle buluştu. Genç Jüri ve Ana Jüri başkanlığı görevini DPİD Başkanı A. Serhat Demirel’in üstlendiği jüri heyeti tarafından 24 kategoride değerlendirilen 283 projenin 78’i geceden ödülle ayrıldı.

Bu sene yeni eklenen kategorilerle zenginleşen, DPİD üyesi olan veya olmayan doğrudan pazarlama çatısında hizmet veren dijital ajanslar, etkinlik ajansları, halkla ilişkiler ajansları, reklam ve medya ajanslarının başvurduğu Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nde katılımcılar 4 ana kategori altında toplam 24 kategoride ve Entegre Pazarlama Kampanyası, En Yaratıcı Doğrudan Pazarlama Uygulaması ödülü olmak üzere 3 özel kategoride başvuru yaptı. Jüri ayrıca başvuran işler arasından En Cesur Müşteri ve Genç Jüri ödüllerini belirledi. “Entegre Doğrudan Pazarlama Kampanyası ” ödülünü “Magnum İçindeki Seni Serbest Bırak” ve “Elidor Miss Selfie” projeleriyle Excel İletişim ve Algı Yönetimi ve Geometry Global paylaşırken, “En Yaratıcı Doğrudan Pazarlama Uygulaması” ödülünü “Yandex Traffic Blogger” projesiyle Mindshare kazandı.

“En Cesur Müşteri” özel kategori ödülü ise; ilkleri denemekte cesur davranan ve gerçekleştirdiği çalışmaların somut sonuçlarını paylaşarak sektörün gelişiminde teşvik edici olan dsm group’a verildi. Gecede konuşma yapan DPİD yönetim kurulu başkanı A. Serhat Demirel tüm katılımcılara zorlu geçen 2016 senesinde sektöre yaptıkları katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

REKLAM ALANI