Dolar 32,5417
Euro 34,9466
Altın 2.428,95
BİST 9.681,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

DMC uluslararası nakliyattan bir ilk

DMC uluslararası nakliyattan bir ilk
02 Ağustos 2013 13:31 | Son Güncellenme: 02 Ağustos 2013 14:28
A+
A-

MESUT ÇALIŞKAN

DMC uluslararası nakliyat, olarak demiryolu ile patlayıcı madde taşıması yaptıklarını belirten.. Şirket sahibi Mesut Çalışkan, Lojistik sektöründe ‘dmcfreight’ markasıyla uluslararası taşımacılık alanında faaliyet gösteren DMC Uluslararası Nakliyat  belki de Türkiye’de ilk olarak, otoyol inşaat çalışmalarında kullanılan patlayıcıların ihracat taşımacılığını demiryolu ile gerçekleştirdiklerini belirti.

 Mesut Çalışkan, “Tehlikeli madde taşımacılığı, özellikle patlayıcı özellikteki madde taşımacılığı, tehlikesinin dışında özel izinleri, yüklemesi, boşaltması, korumasıyla çok zordur. Ama tecrübemizle bir ilki başardık ve ilk parti ürünleri uygun şekilde alıcıya teslim ettik ve sevkiyatlar devam etmektedir.” diyor. RID sınıfına giren ürünleri Demiryoluyla taşıyabildiklerini belirten Mesut Çalışkan, Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden özel sarnıç vagonlar ile blok tren oluşturarak sıvı kimyasal madde taşıdıklarını belirtiyor. Tek seferde ortalama 750 ton sıvı kimyasal maddeyi blok trenler ile taşımanın mümkün olduğunu ve blok tren olduğunda taşıma sürelerinin de oldukça kısaldığını söylüyor.

Uluslararası Demiryolu, Denizyolu ve Proje taşımacılığı yapan DMC Uluslararası Nakliyat, Demiryoluyla her türlü katı-sıvı, dökme-paketli ürüne uygun tipte kapalı, üstü açık, platform, sarnıç vagonları kullanarak; Denizyoluyla konteyner ve açık yük gemileri kullanarak, ihracat, ithalat, transit taşımalar gerçekleştiriyor.

DMC NAKLİYAT

DMC Uluslararası Nakliyat daha çok Türkiye ile Avrupa ve Orta Asya ülkeleri arasında demiryolu konvansiyonel vagon ve kombine konteyner taşımacılığı, Türkiye ile Avrupa, Asya ve Afrika ülkeleri  arasında proje, denizyolu konteyner ve açık yük taşımacılığı yapıyor. Avrupa ile Rusya ve Orta Asya ülkeleri arasında demiryolu vagon, konteyner taşımaları ve proje taşımaları da organize ediyoruz,dedi.

Ekonomi Ajandası

 

REKLAM ALANI