Dolar 32,8036
Euro 34,7732
Altın 2.506,80
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Devrilmeyen TIR’ların lastikleri Brisa’dan

Devrilmeyen TIR’ların lastikleri Brisa’dan
13 Nisan 2013 06:06 | Son Güncellenme: 13 Mayıs 2013 20:29
A+
A-

Brisa-OKT-foto

Türkiye’nin lider lastik üreticisi Brisa ile yerli treyler üreticisi OKT Trailer firması, 9Nisan Çarşamba günü Sabancı Center’da düzenlenen imza töreniyle iş birliklerini kamuoyuna duyurdu. BridgestoneR 179 deseni OKT Trailer tarafından geliştirilen “devrilmeyen TIR”larda kullanılacak olanBrisa, OKT Trailer tarafından 2013 yılında üretilecek diğer araçlar için de tek lastik tedarikçisi olmaya devam edecek.

Türkiye’nin lider lastik üreticisi Brisa ile premium treyler üreticisi OKT Trailer firması arasında yapılan iş birliği, 9 Nisan Çarşamba günü Sabancı Center’da düzenlenen imza töreniyle kamuoyuna duyuruldu. Brisa Ticari Ürünler Pazarlama Direktörü Zeki Bilsel; OKT Trailer Yönetim Kurulu üyesi Hakan Maraş ve Gökhan Maraş’ın ile Brisa’nın Denizli’deki İş Ortakları’ndan Kahramanlar Lastik’ten İsmail Çaptuğ’un katılımıyla gerçekleştirilen imza törenindeiki firma arasındaki iş birliği hakkında detaylı bilgi verildi.

Brisa, söz konusu iş birliği kapsamında OKT Trailer tarafından geliştirilen “devrilmeyen TIR”larda kullanılmak üzere Bridgestone, yüksek performansı ve uzun ömürlü yapısı sayesinde treyler üretici ve kullanıcılarının yeni gözdesi R179 deseni ile projeye önemli katkı sağladı. Brisa, OKT Trailer tarafından 2013 yılında üretilecek diğer araçlar için de tek lastik tedarikçisi olmaya devam edecek. OKT tarafından orijinal ekipman olarak kullanılacak olan R164, treyler lastikleri arasında uzun süredir en çok tercih edilen desenlerden biriyken, M+S markalamasına sahip bir desen olan Bridgestone M748 ise yeni çıkan kış lastiği yasasına uygun ve piyasada en çok tercih edilen ebatlarda olan nadir treyler lastikleri arasında yerini almıştır.

 OKT Trailer’dan şoförlere özel eğitim

Bridgestone’un sponsorluğunda TIR sürücülerine verdiği Anti-Skid ve Anti-Rollover eğitimleriyle bilinçli TIR kullanımını yaygınlaştırmayı amaçlayan OKT Trailer; sunumlar ve videolar eşliğinde teorik eğitimler verdiği gibi, araçların ve lastiklerin özelliklerinin tam olarak anlaşılması için sahada pratik eğitim de veriyor. Eğitimler sayesinde şoförler; kazaların sebeplerine ilişkin istatistiksel verilerden doğru ve yanlış oturma pozisyonlarına; ıslak zeminde frenleme tekniklerinden alkollü araç kullanımının meydana getirdiği risklere kadar hayati önem taşıyan birçok konuda geniş bilgi sahibi oluyor.

OKT tarafından geliştirilen Bridgestone lastikli “Roll-Over Eğitim Aracı”nın lansmanı 12 Nisan Cuma günü Petroleum Fuarı’nda yapıldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,