Dolar 32,5095
Euro 34,5747
Altın 2.493,03
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Çınarlı Bahçe’de ayrıcalıklı yaşam için son fırsatlar

Çınarlı Bahçe’de ayrıcalıklı yaşam için son fırsatlar
17 Mart 2014 12:33 | Son Güncellenme: 17 Mart 2014 12:34
A+
A-

CinarliBahce_GenelAğustos 2013’te teslimine başlanan ve İş GYO’nun imzasını taşıyan modern ve özgün bir sayfiye projesi olan Çınarlı Bahçe Tuzla projesinde son konutlar şanslı ev sahiplerini bekliyor. Çınarlı Bahçe Tuzla konforlu, güvenli, kaliteli yaşamın yanı sıra doğru bir yatırım fırsatı da sunuyor.

İş GYO’nun güçlü, prestijli ve deneyimli markası ile yapımı geçen yıl tamamlanan Çınarlı Bahçe Tuzla, E–5 Karayoluna ve yeni yapılacak Tuzla Marina projesine yaklaşık 3 km. Marmaray Tuzla İstasyonu’na ise 300 m mesafede konumlandı. Her detayı incelikle planlanan, yüksek standartlı teknoloji ve modern bir mimari anlayışla hayata geçirilenproje, sakinlerine “İstanbul’da Yeni Hayat”ın tüm güzelliklerini bir arada sunuyor.

Yüksek yatırım değeri ve bölgeye kattığı renk ve canlılıkla Çınarlı Bahçe,  spor ve çocuk oyun alanları, 7/24 güvenlik, depo ve kapalı otopark gibi detaylarla ailelere sakin bir yaşamın anahtarını veren bir yaşam merkezi. Anaokulu, açık ve kapalı yüzme havuzu, market ve ticari hizmet alanları gibi ayrıcalıklarla günlük hayatı zevke dönüştüren ve az katlı bloklardan oluşan Çınarlı Bahçe, yeşil alanları suyla buluşturan zengin peyzaj tasarımı ile sakinlerine nefes alacakları bir ortam sağlıyor.Cinarli_Bahce_Genel2

Sınırlı sayıdaki daire seçenekleri, sakin ve konforlu yaşamı tercih eden ev sahiplerini bekliyor. Üstelik projeye özel ödeme seçenekleriyle vade farksız taksit ve indirim olanaklarından da faydalanılabiliyor. Toplam daire bedelinin %50 ve üzerindeki kısmının peşin ödenmesi halinde %2,5 oranında indirim uygulanıyor, kalan tutar ise yıl sonuna kadar vade farksız olarak 5 eşit taksitle ödenebiliyor. Daire bedelinin tamamının peşin ödenmesi halinde ise indirim oranı %4,5 seviyelerine çıkıyor. Çınarlı Bahçe Tuzla’nın avantajlı fiyatları 1 Nisan 2014 tarihine kadar geçerli.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI