Dolar 32,5026
Euro 34,5398
Altın 2.497,12
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

CBS yapı binalarınıza hayat veriyor

CBS yapı binalarınıza hayat veriyor
09 Mart 2017 15:10
A+
A-

Günümüzde Sağlıklı ve tasarrufun önemi tüm halkımızca benimsenmiştir. Sağlıklı yaşam ve tasarruf sadece uygun şartlara sahip olan mekanlarda mümkündür.

Dış cephelerde ısı farklılıklarından kaynaklanan rutubet, küf binanızın görüntü ve sağlık açısından uygunsuz hale getirir ve çatlama dökülmeler binanızın ömrünü kısaltır, kötü görüntü oluşmasına sebep olur. CBS yapı, olarak yılardan bu yana uzmanlık alanımız olan iç ve dış cephe tamir, boya, su yalıtımı, montalama, çatı aktarım onarım ve ısı yalıtım işlerinde deneyimli teknik elemanlardan kurullu  firmamız binalarınıza hayat veriyor.

DIŞ CEPHE ISI İZOLASYONU  ( Mantolama)

İÇ VE DIŞ CEPHE TAMİR

BOYA KAPLAMA

ÇATI AKTARMA

DIŞ DEKORASYON

İÇ DEKORASYON

“Isı yalıtımı yaptırmak sanıldığı kadar pahalı bir uygulama da değil. Binalarda gerek doğalgaz gerekse elektrik faturalarında yüzde 50 tasarruf sağlayan ısı yalıtımı, bir binanın toplam inşaat maliyetinin yüzde 3 ila 5’i kadar. Bununla birlikte sağladığı tasarrufla birkaç yılda kendi kendini amorti edip ömür boyu tasarruf sağlıyor. Kalite standartlarına uygun CE belgeli XPS ürünlerle yapılan ısı yalıtımı bina ömrü boyunca performansını devam ettirerek tasarruf sağlıyor. Bu nedenle kaliteli ürünlerle yapılan ısı yalıtımı, bireylerin ekonomisi için yatırım niteliği taşıyor. Paranızda enerjinizde cebinizde kalsın.

http://www.cbsyapi.com/iletisim/

REKLAM ALANI