Dolar 32,5963
Euro 34,8549
Altın 2.496,68
BİST 9.633,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Castrol Enduron ile Servis Aralıkları 2 Katına Çıkıyor!

Castrol Enduron ile Servis Aralıkları 2 Katına Çıkıyor!
29 Haziran 2013 08:44
A+
A-

Castrol Enduron-1

Ford Otosan ve Castrol tarafından birlikte gerçekleştirilen laboratuvar ve saha çalışmaların ardından Castrol Enduron’un Ford Cargo motorlarını yaklaşık 60 bin km boyunca güvenle koruduğu kanıtlandı. Tam sentetik baz yağlar ve özel katık paketi ile üretilen ve en zorlu testlerden geçerek Ford onayını alan Enduron ile Ford Cargo kullanıcıları 30 bin yerine 60 bin km’ye varan servis aralığından faydalanırken, Castrol teknolojisi ile motorlarının da güven altında olduğunu bilmenin rahatlığını yaşayacak. Servis aralığının 2 kat uzaması ile Ford Cargo kullanıcıları hem zamandan hem de paradan yarı yarıya varan oranlarda tasarruf sağlayacak.

Castrol ile Türkiye’nin yerli araç üreticisi Ford Otosan’ın uzun yıllara dayanan işbirliklerinin en son ürünü olan Enduron ile 2013 yılına iddialı bir giriş yaptıklarını belirten Castrol Türkiye ve Hazar Bölgesi Direktörü Kerim Kermen, kazandıran hizmet anlayışıyla madeni yağ pazarındaki öncü ve lider konumlarını pekiştirdiklerini belirtti. Ford Otosan gibi Avrupa’nın ve dünyanın önde gelen araç üreticileri ile birlikte ürün geliştirdiklerini vurgulayan Kerim Kermen, Castrol Türkiye olarak bu firmalara ilk dolum ve satış sonrası yağlarını vermenin ötesinde kendileriyle birlikte araştırma ve geliştirme faaliyetlerinde de bulunduklarını ifade etti. Kermen, “Castrol Enduron Low Saps 10W-40 ile yağ değişim aralıkları 2 katına çıkarken bakım maliyetlerinde %50’ye varan oranlarda azalma oldu. Castrol Türkiye olarak ‘Yağın Ötesinde’ sloganı ile kazandıran bir hizmet politikası sergilemeye devam edeceğiz” dedi.

 

REKLAM ALANI