Dolar 32,3423
Euro 35,1164
Altın 2.307,30
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Carrefoursa’ya yılın dönüşüm projesi ödülü

Carrefoursa’ya yılın dönüşüm projesi ödülü
09 Kasım 2014 12:02
A+
A-

carrefoursaCarrefourSA, bu yıl dünyanın lider kurumsal iş yazılımları sağlayıcısı SAP’ın düzenlediği Bilgi Teknolojileri etkinliği SAP Forum İstanbul’da “Yılın SAP Dönüşüm Projesi” alanında ödüle layık görüldü.

CarrefourSA, bu yıl “Basit Düşün Fark Yarat” temasıyla 19’uncusu düzenlenen SAP Forum İstanbul’da SAP Oscar’ı olarak tanımlanan “Yılın SAP Dönüşüm Projesi” ödülünü aldı. CarrefourSA, öncelikli yatırım alanlarından biri olarak gördüğü bilgi teknolojisi altyapısının dönüşümü için hayata geçirdiği SAP projesinin yürürlüğe geçişini de SAP Forum’da duyurdu.

CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet Nane, SAP Global Yönetim Kurulu Üyesi ve Global Müşteri Operasyonları Başkanı Rob Enslin, SAP Global Yönetim Kurulu Üyesi ve CIO’su Ingrid-Helen Arnold ve SAP Türkiye Genel Müdürü Zeynep Keskin’in katılımı ile gerçekleşen ödül töreninde Mehmet Nane CarefourSA’nın bilimsel perakendeciliğe tam entegrasyon süreci ile ilgili olarak şunları söyledi: “Teknoloji alanında 30 milyon TL yatırımla SAP Teknolojisi’ne geçilmesini sağlayan Temel Reis Projesi’ni hayata geçirdik. Mevcut BT yapısını, yerelleşmiş, bilimsel perakendeciliği ve hızlı iş kararları alabilmeyi destekleyen esnek bir altyapıya dönüştürdük. Kurumsal kaynak planlama (ERP) projesi ve BT transformasyonu ile şirket süreç ve kaynaklarımızın verimli kullanılması sağlandı. Projeyi yoğun bir ekip çalışması ile, 10 ay gibi global SAP uygulamaları içinde de rekor sayılabilecek kısa bir zamanda tamamlamayı başardık. Böylece tüm süreç ve yöntemlerimiz tek bir platformda toplanmış oldu. Tüm tedarikçilerimiz, çalışanlarımız ve marketlerimiz ile aynı dili konuşmaya başladık. Gerek SAP Türkiye’nin gerekse bizim projeye başından beri inanmamız, bugünkü başarımıza ulaşmamızın en büyük etkeni oldu. Bugün burada aldığımız ödül, bilimsel perakendeciliğin tüm gereksinimlerini eksiksiz karşılamak için oluşturduğumuz sağlam temelin en büyük göstergesidir.”

SAP Türkiye Genel Müdürü Zeynep Keskin, SAP Forum etkinliğinde Mehmet Nane’ye “Yılın SAP Dönüşüm Projesi” ödülünü sundu. Keskin, iş birliği hakkında şu değerlendirmede bulundu: “SAP olarak, Türkiye ekonomisine ve perakende sektörüne yön veren öncü kurumlardan CarrefourSA’nın BT transformasyonu yolculuğunda global uzmanlığımızla yer alarak, CarrefourSA’nın iş süreçlerini geleceğe taşıyacak yenilikçi teknolojileri sağlamanın gururunu yaşıyoruz. Global arenada örnek bir proje olarak gördüğümüz iş birliğimizle CarrefourSA’yı, operasyonel verimlilik kazandıran en son çözüm ve uygulamalarla desteklerken, ülkemiz ekonomisinin yükselişine de katkı sağlamayı hedefliyoruz. Yılın SAP Dönüşüm Projesi seçilen ve oldukça geniş kapsamlı bir çalışma ile kısa süre içinde başarıyla tamamlanan bu proje için canla başla çalışan tüm ekipleri kutluyoruz. CarrefourSA’ya SAP teknolojilerine gösterdikleri güven için bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Geçen yıl kurumsal uygulama ve yazılım alanında SAP Türkiye ile bir anlaşma imzalayan CarrefourSA, mevcut BT alt yapısının dönüşümünü SAP perakende portföyünde yer alan uygulamalarla gerçekleştirdi. Proje aynı zamanda SAP Türkiye’nin yıl içinde hayata geçirdiği en kapsamlı proje olarak biliniyor.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI