Dolar 32,3724
Euro 34,9981
Altın 2.325,89
BİST 9.095,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Brad Sauer 3M Türkiye’nin iş ortakları ile buluştu

Brad Sauer 3M Türkiye’nin iş ortakları ile buluştu
18 Şubat 2014 09:41
A+
A-

BradSauer2

3M Endüstriyel Ürünler Grubu’dan sorumlu Başkan Yardımcısı Brad Sauer, Grand Tarabya Oteli’nde düzenlenen yemek davetinde 3M Türkiye’nin iş ortakları ile bir araya geldi. 110 yıldır müşterilerinden ilham alarak geliştirdiği çözümleri ile dünyanın en inovatif şirketleri arasında yer alan 3M’i temsil eden Sauer, iş ortaklarının gereksinimlerine yönelik, onları daha ileriye taşıyacak inovatif 3M çözümlerini kendileri ile paylaştı ve yeni çözümlerin geliştirilmesi için fikir alışverişinde bulundu.

Dünyada yüzyılı aşkın süredir yeni fikirler geliştiren ve bu fikirleri dâhiyane ürünlere dönüştüren 3M, 1987’den bu yana Türkiye’de hizmet veriyor. İnovatif çözümleriyle hayatı iyileştiren pek çok ilke imza atan 3M Türkiye’nin iş ortakları ile buluşmak üzere 3M Endüstriyel Ürünlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Brad Sauer İstanbul’u ziyaret etti.

Şirketin toplam cirosunun üçte birini temsil eden Endüstriyel Ürünler Grubu, dünyanın en inovatif 3 şirketi arasında bulunan 3M’in inovasyonunda bir güç merkezi konumunda. 10 milyar dolar eşiğini aşan ilk iş grubu olan Endüstriyel Ürünler Grubu, aynı zamanda, şirketin kuruluş temelinden geliyor. Binlerce yenilikçi ürün ile, inşaattan gemi yapımına kadar geniş bir yelpaze üzerindeki imalatçıların neredeyse tümüne hizmet sağlıyor ve çözümler sunuyor. Brad Sauer ve 3M Endüstriyel Ürünler Grubu’nun diğer üst düzey yetkilileri, 3M’in küresel vizyonunu ve müşterileri daha ileriye taşıyacak inovatif 3M çözümlerini paylaşmak amacıyla gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Grand Tarabya Oteli’nde gerçekleştirilen yemek davetinde 3M Türkiye’nin iş ortakları ile buluştu.

3M Toplu

Brad Sauer “Değerli iş ortaklarımızla var olan ve uzun yıllara dayanan işbirliğimiz sayesinde kendimizi geliştiriyor, inovasyonlarımıza her geçen gün yenilerini ekliyoruz. Müşteriden ilham alan inovasyon 3M’in DNA’sını oluşturuyor. Kurulduğu ilk günden bu yana 3M, müşterilerinin bazen farkında bile olmadıkları sorunlarına yönelik çözümler ve yeni ürünler geliştiriyor. Çoğu zaman en başarılı yeni ürünler karşılanmamış ve hatta kimi zaman dile getirilmeyen müşteri veya tüketici gereksinimlerinden doğuyor. 3M, müşterilerin en çok sıkıntı çektiği noktaları anlayıp bölgesel, ulusal ve küresel ölçekte kurduğu güçlü ilişkilerle rakiplerinin önüne geçiyor. 3M’in dünyanın dört bir yanında, sadece müşterilerle inovasyon süreçlerini yürütmeye adanmış 30’u aşkın İnovasyon/Müşteri Teknik Merkezi bulunuyor. Bilim insanları ve araştırmacılarımız davranışları gözlemliyor, ihtiyaçları belirliyor ve düşüncelerini laboratuvara taşıyor; yeni inovasyonların yolunu açan fikirleri sofistike teknolojiler ile bir araya getiriyor.” şeklinde konuştu.

Sauer, “Geçtiğimiz 10 yılda gösterilen güçlü ekonomik büyüme, genç ve kalifiye işgücü, uzun dönemli yatırımlar ve Ar-Ge planları, Türkiye’yi 3M açısından stratejik öneme sahip bir ülke yapıyor. Yüzyılı aşkın süredir küresel ölçekte faaliyet gösteren bir kuruluş olarak, buradaki yatırımımız gelişmekte olan pazarlara yatırım yapma stratejimizin bir parçasını oluşturuyor. Elde ettiğimiz gelir açısından Türkiye, Orta ve Doğu Avrupa’nın en büyük ikinci ülkesi. Ayrıca geçtiğimiz sene basınla da paylaştığımız üzere, Türkiye’de büyük bir yatırıma imza atıyoruz. 3M içerisinde Super Hub olarak adlandırılan büyük üretim tesislerinden bir tanesinin temelleri Çorlu’da atıldı. Super Hub üretim tesisleri Amerika dışında sadece 10 adet var ve Türkiye inşaatı devam eden tesis, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesini kapsayan geniş bir coğrafyadaki üçüncü Super Hub tesisi olacak.” sözleriyle Türkiye’nin küresel ölçekte 3M için öncelikli ülkelerden biri olduğunun altını çizdi.

 

REKLAM ALANI