Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

BİST’ten İş Yatırım’a ödül

BİST’ten İş Yatırım’a ödül
03 Nisan 2014 06:43
A+
A-

is yatirim odulİş Yatırım 2013 yılında gerçekleştirdiği işlemlerle, Borsa İstanbul’un Pay Piyasasında ile Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında en fazla işlem hacmine ulaşan kurumu ödüllerine layık görüldü.

Borsa İstanbul; Pay Piyasası, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası, Borçlanma Araçları Piyasası ve Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası olmak üzere 4 farklı piyasada 2013’te en fazla işlem hacmine ulaşan 12 yatırım kuruluşunu törenle ödüllendirdi. İş Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Koç ve Genel Müdürü Erdal Aral 31 Mart’ta düzenlenen törende ödülleri Borsa İstanbul üst yönetiminden aldı.

Sermaye Piyasalarının öncü ve lider kuruluşu İş Yatırım, 2013 yılında Pay Piyasası’nda 137,3 milyar TL işlem hacmi ve %8,40’lık payla liderliğini sürdürdü. Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası’nda ise 111,7 milyar TL işlem hacmi* ve %13,5’lik piyasa payıyla en yüksek işlem hacmini gerçekleştiren kurum oldu. Ayrıca henüz hedeflenen derinliğe ulaşmayan opsiyon sözleşmelerinde 2,7 milyon TL işlem hacmi ve %55,3 pazar payı ile yine ilk sırada yer aldı.

İş Yatırım son on bir yıldır Pay Piyasası’nda ve kuruluşundan bu yana geçen sekiz yıldır da Vadeli İşlem Piyasasındaki işlem hacmi liderliğini kesintisiz devam ettirmektedir.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI