Dolar 32,5182
Euro 34,7882
Altın 2.421,52
BİST 9.708,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Bilkom “Avrupa İş Ödülleri” Ulusal Finali’nde!

Bilkom “Avrupa İş Ödülleri” Ulusal Finali’nde!
06 Eylül 2012 19:38
A+
A-

Türkiye’nin Dijital Yaşam Koçu Bilkom, Avrupa’nın en prestijli iş ödüllerinden Avrupa İş Ödülleri’nde Türkiye’den ilk 50 finalist arasına girdi. Avrupa İş Ödülleri’nin web sitesindeki oylamada, 6 Eylül – 17 Ekim tarihleri arasında kullanılacak her oy, Ulusal Şampiyon olmak için yarışan Bilkom’u şampiyonluğa götürecek.

 İş dünyasında mükemmeliyeti, en iyi uygulamaları ve yenilikleri desteklemek, tanımak amacıyla oluşturulmuş bağımsız ödül programı olan ve her yıl Avrupa’nın en iyilerini seçen Avrupa İş Ödülleri’ndeki Türkiye’den 50 finalist arasına Bilkom da girdi. Avrupa çapında 400 firma ile birlikte bu oylamaya katılmaya değer bulunan Bilkom’un Avrupa’nın başarılı şirketleri arasındaki konumu da bu şekilde tescillenmiş oldu.

Avrupa İş Ödülleri’nde bu yıl ilk defa uygulanan bir sistemle, her ülkeden seçilen finalistlerin özel olarak hazırladıkları videolar 6 Eylül itibariyle halk oylamasına sunuldu. Tüm dünyadan oylamaya açık olan yarışma sonucunda kendi ülkesindeki finalistler arasında en fazla oyu alan şirketin “Ulusal Şampiyon” ilan edileceği yarışmanın web sitesindeki Bilkom’un kendisini tanıttığı videoda, şirketin bugüne dek elde ettiği başarıların yanı sıra önümüzdeki döneme ilişkin planları da ayrıntılı şekilde aktarılıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bilkom Genel Müdürü Cömert Varlık şunları ifade ediyor: “Dijital Yaşam Koçu olarak konumladığımız çalışmalarla Türkiye’de iş dünyasının yenilikçi ve verimlilik getiren çözümlerle buluşmasını sağlıyoruz. Avrupa İş Ödülleri’nde yer alarak bu çalışmalarımızın geldiği noktayı ve taşıdığı iddianın çıtasını yükseltiyoruz. İnanıyoruz ki Avrupa İş Ödülleri, Bilkom’un bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmaları taçlandıracaktır. Bunun için tüm Türkiye’nin Avrupa İş Ödülleri’nde Bilkom’u desteklemesini bekliyoruz.

İnternet üzerinden yapılan oylamada Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz ve destekler için şimdiden teşekkür ediyoruz.”

 

Bilkom Bilişim Hizmetleri A.Ş hakkında;

1984 yılında IT sektöründe faaliyetlerine başlayan Bilkom,”dijital yaşam koçunuz” sloganıyla, Apple, Adobe, Graphisoft gibi alanında lider markaların Türkiye distribütörlüğünü yapmaktadır. Dijital yaşama yön veren markaları ve teknolojilerle Bilkom; iş ortaklarıyla birlikte tüm Türkiye çapında satış ve destek hizmetlerini yönetmektedir.

 

REKLAM ALANI