Dolar 32,5952
Euro 34,7918
Altın 2.497,68
BİST 9.454,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Bayram Alışveriş Günleri firmalar ve vatandaşın yüzünü güldürdü

Bayram Alışveriş Günleri firmalar ve vatandaşın yüzünü güldürdü
30 Haziran 2016 11:59
A+
A-

BAYRAM ALIŞ VERİŞİ

CNR EXPO Yeşilköy’de, 24 Haziran tarihinde başlayan ve binlerce kişi tarafından ziyaret edilen ‘Bayram Alışveriş Günleri’nde neredeyse tüm stoklarını tüketen firmalar, ürünlerini yeniliyorlar.

Vatandaşların kıyafetten ayakkabıya, şekerlemeden çikolataya kadar bayram alışverişinde akla gelebilecek tüm ihtiyaçlarını karşılama imkanı bulduğu ‘Bayram Alışveriş Günleri’ CNR EXPO Yeşilköy’de devam ediyor. İstanbulluların yoğun ilgisini çeken organizasyonda ünlü markaları uygun fiyata alma imkanı bulan ziyaretçilerin yüzleri gülüyor. 4 Temmuz ‘Arife Günü’ne kadar sürecek etkinlikte nerdeyse tüm stoklarını tüketen firmalar da Bayram Alışveriş Günleri’nden memnunlar. Markalar, ziyaretçilerin beklentilerini karşılamak için sürekli ürünlerini yeniliyorlar.

Bayrama özel fiyat ve kampanyalara ilgi büyük

Özellikle çocuklarına bayram alışverişi yapmak için gelen ebeveynler kendilerini de ihmal etmiyorlar. Genci, yaşlısı, çocuğu her kesime, akla gelebilecek her türlü ihtiyaca cevap veren organizasyonda Romanson, Puma, Slazenger gibi 30 ayrı bilinen markanın saatleri yüzde 70 indirimli fiyatlara satılıyor. Her zevke hitap eden ürünlerin bulunduğu stantta saatlerin fiyatı 29 liradan başlayıp, 659 liraya kadar çıkıyor. Yine İtalyan ayakkabı markası Fabio Morello, 1 çift deri ayakkabıyı 60 liraya, 2 çift deri ayakkabıyı ise 100 liraya satıyor. Kaliteli ayakkabıyı uygun fiyata almanın keyfini yaşayan vatandaş, stanttan ikişer, dörder çift ayakkabı alıyor. Firma, ‘Bayram Alışveriş Günleri’nde 5 günde, 20 bin çift ayakkabı sattı.

Vekem’de ‘10 al 1’ öde kampanyası

Bayan giyiminde bilinen marka olan Vekem de ‘Bayram Alışveriş Günleri’nde 6 bin adetlik stoğunu bitirdi. Marka, hafta sonuna ve organizasyona özel belirli ürünlerde 49,99 liraya, ‘10 al 1 öde’ kampanyası yapacak.

Toplam 228 markanın stant açtığı organizasyonda; 5 liraya tişört, 10 liraya pantolon-etek, 15 liraya gömlek, 20 liraya elbise, 40 liraya deri ayakkabı, 49 liraya takım elbise satılıyor. Özellikle hafta sonları izdiham yaşanan organizasyonda, önümüzdeki hafta sonunda satışların ikiye katlanacağı tahmin ediliyor. Firmalar da bayram öncesindeki son hafta sonu için ellerindeki ürünlerini yenileyecekler ve özel kampanyalı satışlarını artıracaklar.

Vatandaşa iftardan sonra da alışveriş imkanı sağlayan organizasyon, 4 Temmuz’a kadar 12.00-22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Organizasyonda giriş ücreti alınmıyor.

REKLAM ALANI