Dolar 32,6013
Euro 34,8092
Altın 2.492,47
BİST 9.508,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

“Basit Düşün Ses Getir”

“Basit Düşün Ses Getir”
10 Temmuz 2013 08:00 | Son Güncellenme: 10 Temmuz 2013 10:38
A+
A-

mct_pz_2013_gorsel - Kopya

 

Apple reklamlarının yaratıcılarından, Pi’nin Yaşamı’nın yazarına kadar pek çok pazarlama uzmanı ve yazar Pazarlama Zirvesi 2013’te!

Türkiye’nin danışmanlık şirketi MCT Danışmanlık tarafından düzenlenen ve binlerce üst düzey yöneticiyi bir araya getiren Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi’nin 14’üncüsü 4 – 5 Aralık 2013 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek.

Her yıl farklı bir tema ile katılımcılarını etkilemeyi başaran Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi 2013’ün teması; “Basit Düşün Ses Getir” (Think Simple Live Loud). Zirvenin konsepti ise pazarlama profesyonellerinin etkili fikir üretmesini sağlayan şu dört tema etrafında toplanıyor: Basit fikirlerin büyük başarılara dönüşmesi tesadüf müdür?”, “Fark yaratan sesli fikirlerin sırları nelerdir?”, “Yeni yöntemlerle düşünmek sonuca ulaşmayı kolaylaştırır mı?”, “Dinleyen, konuşan ve ilişkilendiren yeni hedef kitle gerçekliğini yaşamak markalara neler kazandırır?”

 

Pazarlama dünyasında fark yaratan basit fikirlerin büyük etkilerini deneyimlemek isteyen herkese açık olan Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi 2013’e pazarlama alanında ses getiren işlere imza atmış önemli isimler katılıyor. Bu isimler arasında Apple’ın “Think different.” kampanyasına önemli katkılar sunan reklam gurularından, tüm dünyada en çok satanlar listesine giren “Pi’nin Yaşamı”nın yazarına kadar pazarlamanın farklı alanlarında yankı uyandıran profesyoneller yer alıyor.

Pazarlama Zirvesi’nin Konferans Başkanı, bu yıl da Peter Economides

 Zirveye bu yıl da Steve Jobs başta olmak üzere dünyanın en başarılı markaların liderleriyle çalışmış olan Peter Economides başkanlık yapıyor. Steve Jobs’un Apple’a dönüşünün ardından dünya çapında büyük yankı uyandıran “Think different.” kampanyasını şekillendirip uygulayan Economides, kendi kurduğu Atina merkezli marka strateji danışmanlık şirketi Felix BNI’ın Başkanlık görevini yürütüyor.

 

 

“Life of Pi”nin Oscar Yolculuğu – Yann Martel

44 ülkede yayımlanan ve 7 milyondan fazla satan “Pi’nin Yaşamı” romanıyla 2002 Man Booker Ödülü kazanan Yann Martel, zirvenin önemli konukları arasında yer alıyor. 16 yaşındaki Piscine Molitor Patel’in bir Bengal kaplanı ile Pasifik Okyanusu’nda bir salın üzerinde hayatta kalma mücadelesini konu alan “Pi’nin Yaşamı”, geçen yıl Tayvanlı yönetmen Ang Lee tarafından filme uyarlandı, Akademi Ödülleri’nde 11 dalda aday gösterildi ve En İyi Yönetmen dahil dört dalda Oscar ödülüne layık görüldü. Yann Martel zirvede, en çok satanlar listesine giren kitabının Oscar’a uzanan başarı hikayesini anlatacak.

 

 

“iMac” ismini bularak “i” çılgınlığını başlatan isim – Ken Segall
Pazarlama Zirvesi’nin bir diğer önemli konuğu, NeXT ve Apple dönemlerine yayılan 12 yıl boyunca Steve Jobs ile yakın çalışan bir yazar ve aynı zamanda reklam yöneticisi olan Ken Segall. “iMac” ismini bulan ve “i” çılgınlığını başlatan Ken Segall, Apple’ın ünlü “Think different.” kampanyasının geliştirilmesine önemli katkılar sundu, Dell ve Intel markalarının büyük reklam kampanyalarında çalıştı. Ken Segall, www.scoopertino.com adlı web sitesinde Apple hakkında haftalık izlenim yazıları yazıyor.
Pazarlama, liderlik ve sosyal medya – David Meerman Scott
Zirvede “Gerçek Zamanlı Pazarlama” teması üzerine konuşma yapacak olan David Meerman Scott’un uzmanlık alanı pazarlama stratejisi. Scott’un internet üzerinde pazarlama ve halkla ilişkiler gerçeği konusunda insanlara yol gösteren “The New Rules of Marketing&PR” adlı kitabı, BusinessWeek dergisinin en çok satanlar listesinde altı ay kalarak, modern iş kitabı klasikleri arasına girdi ve 26 dile çevrildi.
“Ben”in Gücü – Peter Fisk
Geçtiğimiz günlerde, Business Strategy Review tarafından “En iyi yeni ticari zekalardan biri” olarak anlatılan Peter Fisk, yenilik ve pazarlama konularında uzman bir danışman. American Express, Coca-Cola, GSK, Marks&Spencer, Microsoft, O2, Philosophy, Red Bull, Shell, Virgin, Vodafone ve Volkswagen gibi şirketlerle çalışan ve dünyanın en büyük pazarlama kuruluşu olan The Chartered Institute of Marketing’in dönüştürücü CEO’luğunu yapmış bir isim.
Orta sınıf tüketiciler hangi markaları tercih ediyor? – Sean Pillot de Chenecey
“Arada kalmış orta sınıf” olarak adlandırılan kitlenin üzerindeki baskı ve bunun piyasalar üzerindeki etkisini beş yıl boyunca araştıran Sean Pillot de Chenecey, bu konuda sektör otoritesi olarak görülüyor. Trend analizi, tüketici iç görüleri ile marka stratejisi konularında uzman olan ve en gelişmiş yöntemleri kullanan araştırma danışmanı Sean Pillot de Chenecey, 2013 yılının ilk çeyreğinde gerçekleştirdiği ABD ve Avrupa’daki orta sınıf tüketicinin markalara karşı davranış ve tutumları konulu araştırma projelerinin detaylarını zirveyi izleyenlere aktaracak.

 

B3: Basit, Başarılı, Büyük Stratejiler – Tanyer Sönmezer
B3: Basit, Başarılı, Büyük Stratejiler” temalı sunumunu aktaracak olan Tanyer Sönmezer, Türkiye’nin en büyük şirket ve organizasyonlarının çalışanlarına hem kişisel hem de çalıştıkları ekip dahilinde gelişimin kapılarını açan MCT Danışmanlık’ın liderlerinden biri… Bugüne kadar danışmanlık yaptığı şirketlerin yanı sıra yüzlerce konferans, şirket toplantısı ve zirvede konuşmacı olarak yer alan Sönmezer’in, “Yöneticinin Sırt Çantası” ve “Yöneticinin Beslenme Çantası” adlı kitapları, iş dünyasında başarının anahtarları üzerine pratik ipuçları içeriyor.
Sosyal Medya Çağında Müşteri Deneyimi – Dave Carroll
Ödüllü şarkıcı ve söz yazarı Dave Carroll; profesyonel konuşmacı, yazar ve aynı zamanda bir sosyal medya inovatörü. Müzik endüstrisinde yirmi yıllık tecrübeye sahip Carroll, 2009’da United Airlines ile zorlu bir müşteri hizmeti sorunu yaşadığında, bu sorununu dünyayla paylaşmak için hikaye anlatma konusundaki ustalığını kullanarak “United Breaks Guitars” adlı videoyu hazırlamış, video YouTube’da 150 milyondan fazla tık almıştı.  
 

Stratejiye Tapınmanın Sonu mu Geldi? – Fazıl Oral

1998’den beri MCT Danışmanlık’ta liderlik ve yönetim becerileri, müzakere ve çatışma yönetimi ve strateji konularında eğitim ve konferanslar düzenleyen Oral, Pazarlama Zirvesi’nde “İnsanlar arasındaki her türlü etkileşim, yaşadığımız deneyimlerden oluşur”, “Karmaşa ve karışıklığı azaltmanın yolu nedir? Hangi düşünme sistemleri aracılığıyla basitleştirebiliriz?”, “Her şey stratejik düşünme ve stratejik uygulamalarla çözülebilir mi?” gibi konulara dikkat çekecek.

 

 

 

REKLAM ALANI