Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Bank Asya’dan 50 bin işadamına özel kart

Bank Asya’dan 50 bin işadamına özel kart
14 Nisan 2013 12:48
A+
A-

Bank Asya Genel Müdürü Ahmet Beyaz ve TUSKON Başkanı Rızanur Meral.

Bank Asya, Türkiye genelinde 50 bin üye işadamı bulunan TUSKON’a özel, yurt içinde ve dışında çok çeşitli ayrıcalıklar sunan TUSKON kart tasarladı.

 

 Yeni ürün ve hizmetlerini müşterilerinin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda şekillendiren Bank Asya, 50 bini aşkın iş adamı üyesiyle Türkiye’nin en yaygın sivil toplum kuruluşu olan Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu’na (TUSKON) özel kredi kartı tasarladı.

 TUSKON Kart ile TUSKON üyelerine yurt içi ve yurt dışında çok çeşitli avantajlar sunduklarını ifade eden Bank Asya Genel Müdürü Ahmet Beyaz “Sadece TUSKON’a üye iş adamlarına yönelik olarak tasarladığımız TUSKON Kart’ta, ihtiyacı tam olarak karşılayarak sahiplerinin yanından ayırmayacağı bir kart sunmayı hedefledik. Bu sebeple TUSKON Kart ile sunduğumuz avantajları, üyelerin alışveriş ve kredi kartı kullanım alışkanlıklarını dikkate alarak belirledik. TUSKON Kart’ı yaşayan bir kart olarak tasarladık. Kartımızla ayrıca, üyeler arasında bir sinerji yaratmayı da hedefliyoruz” dedi.

 

 TUSKON üyelerinin hiçbir üyelik bedeli veya yıllık ücret ödemeden sahip olabilecekleri TUSKON Kart, yurt dışı alışverişlerinde tutar sınırı olmaksızın 3 taksit imkanı sağlayacak. VIP Müşteri Hattı sayesinde kart sahipleri Bank Asya’daki tüm ürünler için daha hızlı hizmet alabilecek.

 

Ayrıcalıklı ‘Asistans’ hizmetleri ile TUSKON Kart, yurt dışı avantajlarının yanında VIP Müşteri Hizmetleri, Araç Muayene Hizmeti, VIP Transfer, Shuttle Servisi, Konut Asistan paketleri, anlaşmalı kargo firması ile kargo gönderimi, e-ticaret sitesi kurulum hizmeti gibi yüzlerce avantaj sağlayacak.

 

REKLAM ALANI