Dolar 32,4915
Euro 34,9207
Altın 2.436,78
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Bahar temizliğinde hijyen zamanı!

Bahar temizliğinde hijyen zamanı!
31 Mart 2016 17:08
A+
A-

VİSMATTE 2

 

Baharın gelmesiyle evlerde bahar temizliği vakti de geldi. Bahara hazırlanan evlerde yapılan dip bucak temizlik, kullanılan yanlış yöntemlerle çoğu zaman eksik ve yetersiz kalır. Kullanılan ürünlerin kalitesiz olması veya çamaşır suyunun yeterli kullanılmaması, evlerin tam hijyene kavuşmasına engel olur. Bu da beraberinde baharın güzel havasıyla birlikte evinize saklanan tozları ve olası hastalıkları sizden ve ailenizden uzak tutamaz. Yapmış olduğunuz bahar temizliğinde gerçek hijyen sağlayan yoğun kıvamlı çamaşır suyu Vissmate’in kullanılması evinize temizlikle birlikte hijyeni de getirecektir.

vissmate_satis 1

Bahar temizliği yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli konulardan biri ise banyo ve mutfak temizliğidir. Çünkü mikropların en yoğun şekilde barındığı bu bölgeler herkesin ortak kullanım alanları oldukları için hastalıkların da başlangıç yeridir. Bu yüzden banyo ve mutfağınızdaki yüzeyleri mutlaka yoğun kıvamlı çamaşır suyu Vissmate’i kullanılarak temizlemeniz gerekiyor. Böylece banyo ve mutfağı sadece temizlemekle kalmayıp ayrıca gerçek hijyen de sağlamış olursunuz.

VİSMATTE 1

Tabii ki de bahar temizliği sadece banyo ve mutfağı temizlemekle bitmiyor. Ailenizin sağlığı için tertemiz bir salona, iyice havalandırılmış odalara ve en önemlisi hijyeni içinde barındıran bir eve sahip olmanız gerekiyor. Eminiz evin her noktasında hijyeni nasıl sağlayabiliriz diye düşünüyorsunuzdur. Aslında bunun püf noktası Vissmate’en geçiyor. Evinizde kullandığınız Vissmate yoğun kıvamlı çamaşır suyu aslında evinizi koruyarak sizi de koruma altına alıyor. Böylece evinizin kapılarını hijyenik bir bahara açılıyor.

 

Bu bahar sizde hijyen dolu bir banyoya, hijyenik bir salon ve mutfağa, hatta hijyenik bembeyaz çamaşırlara sahip olmak istiyorsanız Vissmate Ultra Çamaşır Suyunu evinizde eksik etmeyin.  Her köşede, her temizlik yaptığınız alanda Vissmate’i gönlünüz rahat bir şekilde kullanın, bahara %100 hijyenle girin.

REKLAM ALANI