Dolar 32,5813
Euro 34,7803
Altın 2.507,96
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 22°C

AVRUPA’NIN EN UCUZ ŞEHİR TURU İSTANBUL’DA

AVRUPA’NIN EN UCUZ ŞEHİR TURU İSTANBUL’DA
25 Nisan 2022 13:39 | Son Güncellenme: 29 Nisan 2022 14:34
A+
A-

İstanbul’a yurtdışından kolay ulaşım sağlansa uzun süreli ziyaretler dışında Fransa’nın başkenti Paris gibi çok sayıda günübirlikçi ziyaretçi de alabilir.

Dünya Gazetesi’nin Seyahat Sayfasında yer alan James Andrews’ın İngiliz Post Office’e yaptığı araştırmaya göre İstanbul Avrupa’nın en ucuz şehir turu destinasyonu araştırmasına göre iki kıtayı, Avrupa ile Asya’yı birbirine bağlayan İstanbul’da bir gecelik konaklama, rehber eşliğinde Dolmabahçe Sarayı gibi bir müzeyi gezme, öğle yemeği ve bir kadeh şarap içeren İstanbul şehir turu 68 sterlin. Bunun da 51 sterlini konaklama.

Araştırmaya göre Avrupa’nın en ucuz şehir turu listesinde İstanbul’u Yunanistan’ın Selanik’i izliyor. Selanik’te içinde bir gecelik konaklama bir müze gezisi ve bir bardak ile öğle yemekli şehir turunun 78 sterlin. Bunun da 62 sterlini konaklama.

Avrupa’nın üçüncü en ucuz şehir turu 87 sterlin ile Almanya’nın başkenti Berlin’de.

 

REKLAM ALANI