Dolar 32,5347
Euro 34,8622
Altın 2.422,43
BİST 9.703,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Ataşehir’de gülümseme zamanı…

Ataşehir’de gülümseme zamanı…
29 Mayıs 2013 15:52
A+
A-

dentgroup

DENTGROUP 4. ŞUBESİ İLE ATAŞEHİR‘DE HİZMET VERMEYE BAŞLADI…

2006 yılında “Diş Hekimliği Sanatı” misyonuyla kurulan ve hastalarının %100 memnuniyetini hedefleyen Dentgroup; Bağdat Caddesi, Göztepe ve Dentgroup Kids şubelerinden sonra butik hizmet anlayışını Ataşehir’e taşıdı. Dentgroup’un müşterileri, çok sayıda diş hekimi ve Yeditepe Üniversitesi öğretim görevlilerinden oluşan yaklaşık yedi yüz kişinin katılımıyla gerçekleşen açılış kokteylinde caz dinletisiyle konuklara keyifli dakikalar yaşatıldı.

İşine tutkuyla bağlı uzman ekibi, dinamik ve cana yakın kadrosu, en son teknoloji hastane donanımı ile hastalarının her tür ağız ve diş sağlığı konusundaki ihtiyaçlarına cevap veren Dentgroup, Palladium Alışveriş Merkezi karşısında açtığı 500 m2lik, 7 üniteye sahip klinikte, estetik diş hekimliği, ortodonti, horlama tedavisi, periodontoloji, çene cerrahisi, endodonti ve pedodonti gibi pek çok branşta hizmet vermeye başladı.

Deneyimli genç bir ekipten kurulu Dentgroup’un Ataşehir Şubesi’nde, Çene – Yüz Protezi Uzmanı Dr. Tuğrul Saygı ve Estetik Diş Hekimi Msc. Dt. Kerem Adalet ile birlikte, ortodonti ve pedodonti (çocuk diş hekimliği) uzmanları da hizmet veriyor olacak.

Açılışta yaptığı konuşmada grubun yakın gelecekteki hedeflerine değinen Dentgroup’un kurucu ortaklarından Estetik Diş Hekimi Efe Çelebi ve Ortodonti Uzmanı Cihan Çapan, önümüzdeki yıllarda da İstanbul içi ve dışında şubeleşmeye devam edeceklerini, Dentgroup Atasehir’in, markanın geleceğe dair belirlediği standardın önemli bir göstergesi olduğunu belirtti ve bir sonraki şubenin Maslak’ta açılacağının sinyallerini verdi.

Son yıllarda Avrupa ve Orta Doğu’dan çok sayıda hastanın horlama tedavisi ve protezi için Dentgroup’a geldiğini belirten Ataşehir’in kurucu ortaklarından Çene ve Yüz Protezi Uzmanı Tuğrul Saygı ise, “Türkiye’de de hayli talep görmeye başlayan bu tedaviyi, son teknoloji ekipmanlarla donatılmış bir klinikte müşteri odaklı bir hizmet anlayışıyla Ataşehir sakinlerine sunuyor olmaktan dolayı çok memnunuz. Horlama tedavisi ve protezi sayesinde bundan böyle Ataşehir artık çok daha rahat uyuyacak” dedi.

Dentgroup Ataşehir’in önemli bir özelliği, aynı çatı altında Dentgroup Kids’in de 2 ünite ile koruyucu diş hekimliği ve pedodonti tedavileri uyguluyor olması. Dentgroup Kids’in Kurucu Ortağı ve Pedodonti Uzmanı Dr. Neşve Kayabaşoğlu yönetiminde2 pedodonti uzmanı Ataşehir’in 0-12 yaş grubuna hizmet veriyor olacak.

Dijital panoramik röntgen ile birlikte az sayıda bulunan 3D dental dijital tomografi gibi çok sayıda son teknoloji ekipmana ciddi bir yatırım yapan Dentgroup ekibi, bu üstün teknolojiler sayesinde hızlı ve doğru teşhis koyarak etkin tedavi yöntemleri uygulamayı hedefliyor.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: