Dolar 32,5209
Euro 34,7395
Altın 2.491,79
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Artık Birikimler Akıllı Hesap ile değerleniyor

Artık Birikimler Akıllı Hesap ile değerleniyor
26 Şubat 2013 09:43
A+
A-

Turkiye

Türkiye Finans cazip kâr payı sunan yeni ürünü Akıllı Hesap ile herkesi tasarrufa davet ediyor. Avantajlarla dolu Akıllı Hesap’ta hesap işletim ücreti bulunmuyor ve internet şubesinden ayda 5 EFT/5 havale bedava yapılabiliyor.

Türkiye’nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, birikimlerini değerlendirmek isteyenler için kullanıcılarına avantajlar sunan Akıllı Hesap ürününü geliştirdi. +10’a varan paylaşım oranı ile tasarruf yapmak isteyenlere yüksek getiri sağlayan Akıllı Hesap’ta hesap işletim ücreti alınmıyor. Ayrıca her ay 5 adetle sınırlı olmak üzere Türkiye Finans İnternet Şubesi üzerinden EFT ve havale de ücretsiz yapılabiliyor.

Akıllı Hesap açtırmak için, Türk Lirası hesaplarda 250 TL ile 100.000 TL arasında yabancı para hesaplarında ise 250 USD/EUR ile 50.000 USD/EUR arasında bir tutar yatırmak gerekiyor. Ara dönem kâr payı ödemeli katılım hesapları ile kıymetli maden hesapları ise kampanya kapsamı dışında tutuluyor.

Türkiye Finans olarak müşteri odaklı yönetim anlayışıyla faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, 2012’nin son çeyreğinden bu yana bireysel müşterileri için yenilikçi birçok ürün tasarlayarak müşterilerinin hizmetine sunduklarını söyledi. Türkiye Finans’ın bu konuda öncü kurumlardan biri olduğunun altını çizen Gürerk, “Sektörümüzün bireysel ürünler alanında ürün yelpazesini genişletmesi gerektiğini düşünüyor, Türkiye Finans olarak yenilikçi ürünlerimizle katılım bankaları arasında öncü bir rol üstleniyoruz. Yeni ürünümüz Akıllı Hesap da, birikimlerinin katılım bankacılığı ilkelerine uygun bir şekilde getiri sağlamasını arzu edenler için ideal bir seçenek olacak” dedi.

Akıllı Hesap için büyük bir iletişim kampanyası hazırladıklarını söyleyen Gürerk, “Akıllı Hesap ürünümüz, cazip kâr paylaşım oranının yanı sıra hesap işletim ücreti alınmaması ve ücretsiz EFT ve havale seçenekleri ile farklı bir ürün. Bu sebeple ürünümüze ve katılım bankacılığının en önemli prensiplerinden paylaşma esasına dikkat çekecek bir kampanya başlattık. İlhamımızı İstanbul’un en tanıdık görüntülerinden olan simitlerini martılar ile paylaşan insanlardan aldık. Kampanya boyunca sürpriz tüketici aktiviteleri ile müşterilerimizin karşısına çıkacağız” diye konuşarak, uzun vadede tasarruflarını değerlendirmeyi düşünen müşterilerin, uzun vadedeki stopaj avantajının Türkiye Finans tarafından da uzun vadedeki avantajlı kâr oranı ile desteklendiğini ifade etti.

REKLAM ALANI