Dolar 32,6004
Euro 34,8095
Altın 2.502,27
BİST 9.435,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Ankaragücü Başkanı’ndan Sert Mesaj

Ankaragücü Başkanı’ndan Sert Mesaj
21 Ocak 2019 11:19
A+
A-

19 Ocak 2019 tarihinde Galatasaray ve Ankaragücü karşı karşıya geldi. Maçı 6-0 gibi farklı bir skorla kazanan Galatasaray olurken Ankaragücü’nün Başkanı Mehmet Yiğiner maç sonunda sosyal medya hesabından oldukça sert yorumlar yaptı.

Galatasaray Ankaragücü Karşılaşması

Spor Toto Süper Ligin ikinci devresinin ilk hafta maçları oynandı. İlk hafta da karşı karşıya gelen Galatasaray ve Ankaragücü takımlarından 6-0’lık bir skorla kazanan Galatasaray 3 puanı cebine koydu. Galatasaray ilk yarıyı 3-0 önde kapatırken karşılaşmadaki golleri daha 1. Dakikada Sinan Gümüş kaydetti. Ardından 21. Dakika da Badou N’diaye’nin asistiyle Onyekuru durumu 2-0’a getirdi. İlk yarının son golünü ise 26. Dakika da Mariano’nun asistiyle Sinan Gümüş kaydetti. Bu golle Sinan gümüş kendisinin 2. Takımınınsa 3. Golünü kaydetmiş oldu. İkinci yarıya da çok iyi başlayan Galatasaray 59. Dakika da Onyekuru’nun golüyle farkı 4’e çıkardı.

Bu golden hemen 4 dakika sonra Onyekuru kendisini bir daha gösterdi ve Feghouli’nin asistiyle 63. Dakika da durumu 5-0’a getirdi. Maçın son golünü ise 86. Dakika da Badou N’diaye kaydetti. Bu maçın ardından Galatasaray 32 puanda maç fazlasıyla 2. Sıraya yükselirken, MKE Ankaragücü 20 puanla 13. Sıraya geriledi. Mücadelenin bitiminden kısa bir süre sonra Ankaragücü Başkanı kendi sosyal medya hesabı üzerinden sert bir mesaj yayınladı. Bu ve daha fazla spor haberleri için mariobet ve casinomaxi gibi sitelerin yanı sıra 1xbet giriş sitesine giriş yaparak da öğrenebilmek mümkündür.

REKLAM ALANI