Dolar 32,3266
Euro 35,0730
Altın 2.302,01
BİST 9.039,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Anadolu Yakası’nın tek yeşil yıldızlı oteli

Anadolu Yakası’nın tek yeşil yıldızlı oteli
07 Mayıs 2014 10:27
A+
A-

Crowne_Plaza_istanbul_Asia_12_1İstanbul’un giriş kapısında konumlanan Crowne Plaza İstanbul Asia, “Çevreye Duyarlı Tesis” belgesini alarak, çevre bilincinin gelişmesine katkıda bulunuyor.

Günümüzde çevre hassasiyeti ve enerji verimliliğinin binalarda uygulanmaya başlandığı “yeşil” konsepti, Crown Plaza İstanbul Asia’ya Anadolu Yakası’nın tek yeşil yıldızlı otel unvanını getirdi. 2010 Mayıs ayında faaliyete açılan otel, yeşil bina çalışmalarına inşaat döneminde başladı. Çevre bilincinin geliştirilmesi, çevrenin korunması ve enerji tasarrufunu ön planda tutan otel, Kültür Bakanlığı tarafından Çevreye Duyarlı Tesis belgesini alarak yeşil yıldız sertifikasını almaya hak kazandı. İşletme içinde su ve enerji tasarrufunun üst seviyede tutulduğu otelde, çevreye zarar veren maddelerin tüketimi de minimuma çekildi.

Ayrıcalıklı hizmet

Uluslar arası otel zinciri Intercontinental Hotels Group’un İstanbul Anadolu yakasındaki ilk ve tek otel Crowne Plaza İstanbul Asia, toplam 336 odasıyla hizmet veriyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’nın yanı başında bulunan otel,  Viaport AVM ile entegre olarak ziyaretçilerine outlet alışveriş keyfini de doyasıya yaşatıyor. Sağlıklı yaşam merkezi Serenita ile yeşil ve sağlıklı binada, spor ve keyifli zaman geçirme imkânı da sunan Crowne Plaza İstanbul Asia, usta şeflerin ellerinden çıkan leziz yemekleri de misafirlerinin beğenisine sunuyor. Özel günlerin vazgeçilmez adreslerinden biri olan Crowne Plaza İstanbul Asia, rakiplerinden sıyrılarak müşteri memnuniyeti ve sunduğu hizmetlerle ön plana çıkıyor.  Toplamda 9 bin 840 metrekarelik alanda düğün, davet ve ürün lansmanlarının yapıldığı otelde, 27 adet toplantı salonu da bulunuyor.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI