Dolar 32,5998
Euro 34,7797
Altın 2.496,69
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Akbank 2014 yılında “Türkiye’nin En Değerli Bankası”

Akbank 2014 yılında “Türkiye’nin En Değerli Bankası”
04 Şubat 2014 07:29
A+
A-

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil

Akbank, Brand Finance tarafından gerçekleştirilen “Dünyanın En Değerli 500 Banka Markası-2014” araştırmasında üst üste 3. defa “Türkiye’nin En Değerli Banka Markası” oldu. Akbank ayrıca dünyanın en değerli banka markalarının yer aldığı sıralamada 95. sırada yer alarak önemli bir başarıya da imza attı.

Şirketlerin en önemli aktif değerlerinden birisinin de marka değeri olduğunu vurgulayan Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, “Markamız bizim gözbebeğimiz. Akbank markası, güçlü finansal verilerimizin yanında bankamızın gücünü en iyi yansıtan, bize rekabet avantajı sağlayan en önemli göstergelerden biridir. 1948 yılındaki kuruluşumuzdan bugüne markamıza sahip çıkıyor ve geliştiriyoruz. Marka değerimizi korumak ve daha da değerli kılmak için tüm Akbanklılar olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yıllardır tutarlı bir şekilde markamıza yaptığımız yatırımların karşılığını Brand Finance tarafından yapılan sıralamada da görüyoruz. 2013’den sonra bu yıl da Brand Finance’in araştırmasında ‘Türkiye’nin En Değerli Banka Markası’ olmaktan memnuniyet duyuyoruz.” dedi.

REKLAM ALANI