Dolar 32,5807
Euro 34,6753
Altın 2.521,32
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

AIESEC,Stajyerleri işinizi kolaylaştırsın istemez misiniz?

AIESEC,Stajyerleri işinizi kolaylaştırsın istemez misiniz?
29 Temmuz 2013 09:26
A+
A-

kendin-olmak

AIESEC, 1948 yılından bu yana faaliyet gösteren global, kâr amacı gütmeyen ve politika dışı, bağımsız bir platformdur. Dünya’nın 124 ülkesinde faaliyet gösteren bu kurumun yürüttüğü tüm çalışmalarda sadece üniversite öğrencilerinin imzaları bulunmaktadır. AIESEC dinamik ve sürekli yenilenen kimliğiyle yüksek potansiyelli gençlerin, liderlik potansiyellerini keşfedip geliştirebilecekleri daima büyüyen bir global ağdır. Kurumlar içinse global, yetkin ve eşsiz insan kaynağına ulaşma fırsatı sağlayan eşsiz bir platformdur.

NEDEN AIESEC ?

AIESEC, firmaları dünyanın en yetenekli, en kalifiye gençleriyle buluşturur. Belli kriterlere göre seçilmiş, uluslararası bakış açısına sahip, firmanın ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilecek nitelikteki gençlerden oluşan “yetenek havuzu” ile firmalara belirlemiş oldukları standartlara en uygun çalışanı seçmeleri konusunda hizmet verir. Yasal süreçleri ise kendine özel uygulamalarıyla kolaylaştırarak firmaların en iyi seçimi yapmalarına yardımcı olduğu gibi bu süreci zahmetsiz hale getirir. Kısacası size sadece ihtiyacınızı tanımlamak ve size sunduğumuz adaylar arasından seçim yapmak kalıyor.

*Grafikler 2009 Ocak ayından itibaren 2013 Mayıs ayı arasındaki verileri yansıtmaktadır

5 Adımda Size En Uygun Çalışanı Bulalım:

 I. İhtiyaçların Tanımlanması

Firmanızın adaylarda aradığı eğitim, dil bilgileri, profesyonel ve kişisel yetenekleri ve iş tecrübeleri, hangi ülkeden geleceği, iş başlangıç ve bitiş  tarihleri belirlenir.  

II. Yetenek Havuzunun Taranması

AIESEC’in yetenek havuzundaki bütün adaylar eğitimleri, yetenekleri, yabancı dil bilgileri, takım çalışmasına yatkınlıkları, liderlik  özellikleri bakımından ön elemeye tabi tutulur. 

III. Adayın Seçimi

İki hafta içerisinde AIESEC, belirlemiş olduğunuz ihtiyaçlar doğrultusunda en uygun adayların CV’lerini  sunar ve siz en uygun adayı bulana kadar CV sunumuna devam eder. Uygun bulduğunuz adaylarla skype yoluyla mülakat gerçekleştirdikten sonra adayınızı onaylarsınız. 

IV. Yasal Süreçler ve Geliş Öncesi Hazırlıklar

Aday seçimi gerçekleştikten sonra adayın vize işlemleri, oturma ve çalışma izni, konaklaması ve havaalanında karşılanması AIESEC tarafından gerçekleştirilir.

V. İşe Başlama Süreci

Aday ilk iş gününde bir AIESEC yetkilisi tarafından iş yerine götürülür. Adayların çalışmaya başlamadan önce, çalışma süresince ve çalışma süresi bitiminde AIESEC tarafından durum değerlendirmesi yapılır ve hem firmadan hem de çalışandan geri dönümler alınır.   

AIESEC İstanbul yaklaşık 60 yıldır yürüttüğü çalışmalar sayesinde lokalinde bulunan büyük, orta ve küçük ölçekli pek çok kurumsal firmaya ve kobilere birçok yarar sağlamıştır. Firmaların yeni pazarlara açılmalarında AIESEC stajyerlerinin oldukça büyük katkıları bulunmaktadır. Ayrıca stajyerler tecrübeleri sayesinde de iş verenlerine birçok katma değer sağlamaktadır.

REKLAM ALANI