Dolar 32,5490
Euro 34,7341
Altın 2.492,91
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

2017 YILININ EN İYİ İŞVERENİ “INDUS DANIŞMANLIK”

2017 YILININ EN İYİ İŞVERENİ “INDUS DANIŞMANLIK”
28 Mayıs 2017 01:32
A+
A-

Great Place to Work Enstitüsü Türkiye’nin beşinci kez düzenlediği Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesi açıklandı. Listede insani dokunuşu yüksek kurum kültürüne sahip 26 şirket yer alırken, güvenilirlik, saygı, hakkaniyet, gurur ve takım ruhundan oluşan Great Place to Work modeline ait boyutların analiz edildiği çalışmada ödüller, çalışan sayısına göre 20-50, 50-250, 250-500, 500–2000 ve 2000+ olmak üzere beş kategoride verildi.

“20-50 Best Small Workplaces” kategorisinde INDUS Eğitim&Yönetim Danışmalık birinci sırada yer aldı.

2001 yılından bu yana Eğitim ve Yönetim Danışmanlığı alanında hizmet veren “Indus Danışmanlık” güven düzeyi yüksek kurum kültürünün oluşturulmasına, kısa ve uzun vadede kendi kurumlarının performansının yükseltilmesine yönelik yaptığı çalışmalar ile ödüle layık görüldü.

Bireyin, ekibin ve yönetimin kalitesini artırmak ve entelektüel sermayelerini geliştirmek, bununla birlikte farkındalık yaratmak, değişim için isteklendirmek ve bu sayede kurumların hedeflerine ulaşmalarını sağlamak misyonunu edinen “Indus Danışmanlık”ın yönetici koltuğunda Efsun Yüksel Tunç oturuyor.

Ödülü almaya ekibiyle birlikte sahneye çıkan Efsun Yüksel Tunç, yaptığı konuşmada ödüle layık görüldükleri için öncelikle çok mutlu olduklarını ifade etti. Takım çalışmasının önemine dikkat çeken Efsun Yüksel Tunç, ödülü tüm ekibi için aldığını dile getirdi. Sözlerine En İyi İşveren Olmak için insanların işini aşkla yapabilecekleri bir ortam yaratmak biz şirketlerin öncelikli işi olmalı diye devam eden Tunç, şirketlerin yüksek güven düzeylerinin inşası için yaptıkları yatırımı lüks olarak değil, rekabet konusunda avantaj olarak görmeleri gerektiğini ekledi.

REKLAM ALANI