Dolar 32,3455
Euro 35,0945
Altın 2.310,71
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

1 NUMARALI MARKALAR ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

1 NUMARALI MARKALAR ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
15 Aralık 2022 12:38 | Son Güncellenme: 15 Aralık 2022 12:58
A+
A-

XIII. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi sonrasında düzenlenen ve Kadir Çöpdemir sunumuyla gerçekleşen törende 1 Numaralı Markalar” ödülleri sahiplerini buldu.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 13. sü düzenlenen “AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi” 13 Aralık Salı günü İstanbul Swissotel’de gerçekleştirildi. Zirvede, aynı zamanda “1 Numaralı Markalar” ödülleri de sahiplerini buldu. AYD, her yıl “AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markalar” araştırmasını AKADEMETRE Türkiye iş birliğiyle yapıyor. Araştırma 25 farklı ilde yaklaşık 2.400 kişi ile yüz yüze görüşme metoduyla yapıldı ve 19 kategoride birinci olmaya hak kazanan markalara ödül verildi.

Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan AYD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, “AVM’lerimiz genel olarak ülkemiz perakende sektörünün en dinamik olduğu mekanları oluşturuyor. Yaşamın ve ekonominin nabzını anlık olarak tutabiliyoruz. İstihdama ve ekonomiye doğrudan katkı sağlıyoruz. Pandemi döneminde AVM’lerin değişen rollerini hep birlikte deneyimledik. Böylesine zorlu bir süreçte halkımızın tercih ve beğenisini kazanarak “AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Markalar” araştırmasında ödüle değer görülen perakende markalarımızı tebrik ediyorum. Ayrıca araştırmamızın ve ödül törenimizin gerçekleşmesindeki katkıları nedeniyle Akademetre Research Company’ye teşekkür ediyorum.” dedi.

“1 Numaralı Markalar”

Aksesuar: Altınbaş

Günlük Spor Giyim: LC Waikiki

Bebek Ürünleri -Oyuncak: Toyzz Shop

Spor Malzemeleri: Adidas

Teknoloji Perakendeciliği: Teknosa

Self Servis Restoran: Burger King

Ayakkabı – Çanta: Flo

Kişisel Bakım – Kozmetik: Gratis

Ev Tekstili – Dekorasyon: Karaca

Çocuk Giyim: LC Waikiki Kids

Kafe: Kahve Dünyası

Teknoloji Üreticisi: Samsung

Restoran: HD İskender

Kadın İç Giyim-Çorap: Penti

Kitap-Müzik-Hobi: D&R

Erkek Giyim: Kiğılı

Kadın Giyim: Koton

Anchor Mağaza: Teknosa

Anchor Mağaza: Koton

En Beğenilen Kadın Marka Yüzü: Alina Boz – Defacto

En Beğenilen Erkek Marka Yüzü: Kıvanç Tatlıtuğ – Mavi

REKLAM ALANI