Dolar 32,4752
Euro 34,9525
Altın 2.437,31
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Yüce Auto Skoda En İyi İşyeri Seçildi

Yüce Auto Skoda En İyi İşyeri Seçildi
14 Mart 2017 13:11
A+
A-

 

1989 yılından beri Skoda markasının distribütörlüğünü yapan Yüce Auto, hem Türkiye’de hem de global alanda ödüllerle takdir görmeye devam ediyor. İnsan kaynakları ve yönetim danışmanlığı alanında dünya lideri olan Aon Hewitt‘in Türkiye‘de uzun yıllardan beri yaptığı çalışan bağlılığı araştırmalarına dayanan “Aon En İyi İşyerleri Programı“ kapsamında Yüce Auto prestijli bir ödülün daha sahibi oldu.

Bir işyerinin “En İyi İşyeri“ olup olmadığını belirlemek üzere en iyi kararı verecek kişilerin şirketin kendi çalışanları olduğu anlayışıyla, Yüce Auto Skoda çalışanları kendi şirketlerini değerlendirdiler.

Yüce Auto Skoda, bu değerlendirmelerin neticesinde ilgili kriterleri karşılayarak “2016 En İyi İşyeri Ödülü’nü“ kazanmayı başardı. Bununla birlikte Yüce Auto, 2014 yılında Best Development (En İyi Gelişim Gösteren Ülke), 2015 yılında ise Skoda markasının dünyadaki 103 distribütörünün “Satış Sonrası Hizmetler kategorisinde “En İyi Distribütör Ödülü”ne layık görülmüştür.

Her geçen gün hizmet kalitesini artırmaya yönelik iyileştirmelerle müşteri memnuniyetini artıran Yüce Auto Skoda, aynı zamanda kendi çalışanları için de gerçekleştirdiği kurum içi eğitimlerle verimliliği yükselterek iş ortamını geliştirmeye devam ediyor. Otomotiv pazarının dinamik beklentilerine hızlı yanıt verecek şekilde hareket eden Yüce Auto Skoda, açık iletişime dayalı, ödüllendirilen başarı sistemiyle birlikte çözüm odaklı çekici bir iş ortamı yaratmayı başardı.

REKLAM ALANI