Dolar 32,4873
Euro 34,8520
Altın 2.481,07
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

“YEDPA Yeni Yıl Alışveriş Günleri” başladı

“YEDPA Yeni Yıl Alışveriş Günleri” başladı
24 Aralık 2015 13:13
A+
A-

YEDPA AÇILIŞ 1

Ataşehir Belediyesi ve YEDPA Ticaret Merkezi’nin ortak düzenlediği etkinlik 22-31 Aralık 2015 Tarihleri arası YEDPA Ticaret Merkezi Fuar ve Sergi alanında yapıldı.

Etkinlik açılışında konuşan YEDPA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sami Atılgan, açılışta bulunan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları İlhami Yılmaz, Ataşehir Belediyesi Meclis Başkanı Sadi Özata, İMES Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akar ve YEDPA’lı iş adamlarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Salih Sami Atılgan: YEDPA Ticaret Merkezi’nin büyük bir yaşam ve ticaret merkezi olduğunu, önümüzdeki dönemlerde bu tür organizasyonların sektörel olarak devam ettirmeyi temenni etiklerini belirti. Atılgani, Ataşehir’in bu tür etkinliklere alışkın bir bölge olduğunu, bu etkinliğin sosyal anlamda hareketlilikte sağlamış olduğunu Ataşehir ilçesine ve YEDPA hayırlı olmasını diledi.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları İlhami Yılmaz, öncelikle katılımcı ve misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Bu tür etkinliklerin önemini vurgulayan Yılmaz, ilk etapta baktığımızda her şeyden önemlisi burada sergilenen yerli ürünlerin ülkemiz ekonomisine önemli katkısının olduğunu, birlik beraberlik açısından önemli olan bu fuarın hayırlı olmasını diledi.

Ataşehir Meclis Başkanı Sadi Özata ve İMES Sanayi Sitesi Yönetim kurulu Başkanı Kemal Akar’ın hayırlı olsun konuşmalarından sonra ziyaretçiler fuar alanında bulunan standları ziyaret etiler.

YEDPA AÇILIŞ 7YEDPA AÇILIŞ 8YEDPA AÇILIŞ 3YEDPA AÇILIŞ 5YEDPA AÇILIŞ 4YEDPA AÇILIŞ 2

REKLAM ALANI