Dolar 32,5868
Euro 34,8351
Altın 2.495,48
BİST 9.636,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Yaşar Holding, en ‘verimli’ projeleri ödüllendirdi

Yaşar Holding, en ‘verimli’ projeleri ödüllendirdi
10 Şubat 2014 07:52
A+
A-

YH VerimlilikYarismasi TopluFotograf

Yaşar Topluluğu bünyesinde geleneksel olarak düzenlenen Verimlilik Yarışması’nın 2013 sonuçları açıklandı. Topluluk çalışanlarını verimlilik projeleri geliştirmeye teşvik etmeyi amaçlayan yarışmaya, bu yıl 17 proje başvurdu. Çamlı Yem Besicilik’in projesi ‘Yaratıcılık’ ödülüne layık görülürken, Altın Yunus, Astron-Yaşar Holding ve Dyo Boya Fabrikaları’na ‘Özel Ödül’ verildi.

Yaşar Holding İcra Başkanı Mehmet Aktaş, “Çalışma arkadaşlarımızın, 2005’ten bu yana gerçekleştirdiğimiz yarışmaya ilgisi ve katılımı mutluluk verici. Bugüne kadar toplam 160 proje değerlendirdik ve projelerin hayata geçirilmesiyle yaklaşık 37 milyon TL tasarruf sağladık” dedi.

Yaşar Topluluğu’nun verimliliği artırmaya yönelik projeleri teşvik edip ödüllendirmek ve aynı zamanda uygulanabilir yeni projeleri süreç yönetimine kazandırmak amacıyla hayata geçirdiği 9. Verimlilik Yarışması’nın kazananları belli oldu.

Bu yıl 17 projenin başvurduğu yarışmada, bir proje ‘Yaratıcılık Ödülü’, üç proje de ‘Verimlilik Yarışması Özel Ödülü’ne layık görüldü. Yarışmada dereceye girenlere, 14 Ocak Salı günü Yaşar Üniversitesi’nde gerçekleştirilen törende ödülleri takdim edildi.

Altın Yunus, Astron-Yaşar Holding, Çamlı Yem Besicilik, Dyo Matbaa Mürekkepleri, Dyo Boya Fabrikaları, Pınar Süt, Pınar Et şirketlerinin toplam 9 projeyle finale kaldığı bu yılki yarışmada ‘Yaratıcılık Ödülü’ne Çamlı Yem Besicilik, “Özel Ödül”e ise Altın Yunus, Astron-Yaşar Holding ve Dyo Boya Fabrikaları projeleri layık görüldü.

Yaşar Holding çalışanları, verimliliği yaratıcılıkla buluşturuyor

Yaşar Holding İcra Başkanı Mehmet Aktaş, ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Yaşar Topluluğu olarak, kurulduğumuz ilk günden bugüne koşulları ve kaynakları en akılcı biçimde kullanmayı ilke edindik. Geleneksel hale gelen Verimlilik Yarışması ile bugüne kadar 160 proje değerlendirdik ve projelerin hayata geçirilmesiyle toplamda yaklaşık 37 milyon TL tasarruf sağladık. Bu tablo bize, büyük mutluluk ve gurur yaşatıyor” dedi.

REKLAM ALANI