Dolar 32,4818
Euro 35,1017
Altın 2.325,85
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Yapı Kredi’den KOBİ’lere erken bahar kredisi

Yapı Kredi’den KOBİ’lere erken bahar kredisi
22 Şubat 2014 09:02
A+
A-

Kobi

KOBİ’lerin talep ve ihtiyaçları odağında çok geniş bir segmentte hizmet vererek sektörde fark yaratan Yapı Kredi, Şubat ayında da yeni kredi kampanyasıyla esnaf ve KOBİ’lere destek vermeye devam ediyor. Yapı Kredi, kampanya kapsamında KOBİ’lere 50.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli aylık yüzde 1,24’ten başlayan faiz oranları ile 2 ay ertelemeli kredi imkanı sunuyor.

Segment bazlı servis modeli sayesinde KOBİ bankacılığında öncü bir rol üstlendiklerini belirten Yapı Kredi KOBİ ve Tarım Bankacılığı Grup Direktörü Aslı Düzenli, “Yapı Kredi olarak imalattan, turizme, perakendeden tarıma kadar pek çok farklı sektördeki KOBİ’ye finansman çözümleri ve danışmanlık hizmeti sunarak müşteri odaklı bir bankacılık anlayışı sergiliyoruz. Geçtiğimiz yıl KOBİ’lere aktardığımız kaynak 13 milyar TL’yi aştı. Aktif müşteri adedimiz ise 700 bini geçti. 2014 yılı için de ana hedefimiz, KOBİ’lere sağladığımız finansal ve finans dışı desteği artırarak hem firmaları, hem de faaliyet gösterdikleri sektörleri en iyi şekilde desteklemek. Bu doğrultuda perakendeden tarıma kadar pek çok farklı alanda faaliyet gösteren müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak onlara yeni ürün ve hizmetler sunmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

REKLAM ALANI