Dolar 32,3602
Euro 35,0056
Altın 2.325,97
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Volvo iş makinaları kentsel dönüşümün de çözüm ortağı

Volvo iş makinaları kentsel dönüşümün de çözüm ortağı
01 Kasım 2012 15:53
A+
A-

 Kentsel dönüşüm projelerinin yıkım işlerinde güçlü, üretken ve güvenilir çözüm ortağı Volvo Yıkım Ekskavatörü EC360C-HR yakıt tasarrufu ve performansı bir araya getiriyor. 

Kentsel dönüşüm projelerinin anahtar unsurlarından biri olan bina, köprü ve benzeri yapıların yıkımını sorunsuz yerine getirebilmek sağlam ekipmanlar, çok yönlü ataçmanlar ve güçlü bir ortak gerektiriyor. Türkiye’de ASC Türk’ün satış ve satış sonrası hizmetlerinin güvencesi altında olan Volvo İş Makinaları; EC360C-HR yıkım ekskavatörü, tekerlekli yükleyicileri, belden kırma kaya kamyonları ve kompakt ekipmanları ile kentsel dönüşüm projelerinin güvenilir çözüm ortağı olarak çalışıyor.

 Volvo EC360C-HR her türlü yıkım işinde kullanılmak üzere performans ve verimlilik için dizayn edildi. Yapıların yıkılması, çelik ve beton kirişlerin, tahta, kiremit ve benzeri yapı kalıntılarının sınıflandırılması ve ayrıştırılması, yükle-taşı operasyonları gibi yıkım sürecinin her aşamasında kullanılabilen Volvo EC360C-HR, yıkım işlemini ilk aşamasından alarak; güç, güvenilirlik ve düşük işletim maliyetleri eşliğinde son aşamaya ulaştırıyor.
 Yakıt tasarrufu ve performansı bir araya getiren EC360C-HR’nin vinç kolu yüksekliği 21 metreye kadar ulaşıyor. Ağır iş üretimi, yıkım muhafazası, mükemmel görüş ve Volvo korunma kabini gibi özellikleriyle dikkat çeken yıkım ekskavatörü operatör konforu ve korumasına, yıkım işlemi için gerekli en uygun motor gücü ve yakıt verimliliği sağlayan Volvo aktarma mekanizmasına sahip.
 
Volvo EC360C-HR’nin üstün özellikleri
– Erişimi zorlu işlerde, daha iyi bir görüş ve daha az çaba sağlayabilmesi açısından kabin eğimi 30 dereceye kadar ulaşabilir.
– İnovatif hidrolik modüler bağlantı, kazma ekipmanlarını kullanmak ve high-reach yıkım kolundan standart arka kepçeye dönüşüm için hidrolik bir kilit kullanır. Bu işlem 30 dakikadan daha az bir sürede gerçekleşir. Bu olanak çok yönlülüğü önemli seviyede iyileştirir.
– Kepçe ve vinç kolu korumaları, rod, silindir, HRV ve boruları düşen nesnelerden korur. Bu çelik ceketler makinanın hasar görme riskini azaltır ve her türlü yıkım işinde harcanan zamanı geliştirir.
– Vinç koluna monte toplam süreç indikatörü, HR ekskavatörünün maksimum güvenli yüke ulaşması durumunda operatörü uyarır.
– Volvo hidrolikleri, kanca, çekiç, makas ve pülverizatör gibi farklı ataçmanlar için uygundur.
– Vinç koluna monte edilebilen opsiyonel kamera high-reach uygulamalarda verimi arttırır.
– Salınım halkası koruması, yatak contasını korur ve boruları yağlayarak çelik, kereste, molozlu beton veya diğer malzemelerden kaynaklanabilecek hasarlardan korur.
– Dayanıklı yıkımdan korunma özellikleri içerisinde çerçeve monteli düşen nesneye karşı koruma (FOG), sürgülü cephe çarpma koruma sistemi, ağır iş, çift kalınlıktaki yan kapılar, kepçe ve vinç kolu silindir korumaları yer alır.
– Alt gövde korumasında, tam uzunluktaki raylı zincir korumaları, 10 mm kalınlığında cıvata başı koruması olan alt kaplama, 8 mm’lik salınımlı halka koruması ve gömme menteşelere sahip servis panelleri bulunur.
– Toz ve hava kaynaklı kirliliklerin etkisini azaltmak için Volvo ekskavatörlerin yan kapılarında ve motor kapağında mikro mesh paneller yer alır. Opsiyonel bir tersinir fan artıkları ortamdan uzaklaştırır. Böylece makina temizliği için gerekli süre de kısaltılmış olur.
– Birinci sınıf motor ve hidrolik sistemi, hidrolik akışı ile motor hızını mükemmel bir şekilde eşleştirir. Sistem, özellikle taşıma ve salınım hareketleri gibi kombine uygulamalarda hidrolik gücü gerektiği zamanda ve gerekli düzeyde ayarlar.
– Volvo quick fit sistemi, kırıcıyı sınıflandırma ya da beslenme için, beton ve diğer malzemelerin öğütülmesi için çekiç, kanca gibi yıkım ataçmanlarının değişimini kolaylaştırır. Operatör, kabinde bulunan tuş takımından mevcut hidrolik akış ayarlarını saklayarak istediği zaman tekrar yükleyebilir.
– Yürüyüş zinciri tam korumalıdır, kule dönüş dişlisi koruma zırhına sahiptir, makinaların altlarında kalınlığı 10 mm olan koruma sacları mevcuttur.
– Üstün Volvo teknolojisine sahip motor ve hidrolik sistem, hidrolik akış ile motor hızını mükemmel bir şekilde eşleştirir. Sistem, özellikle yük kaldırma ve beraberinde dönüş hareketi gibi kombine uygulamalarda, hidrolik gücü; gerektiği zamanda ve düzeyde ayarlar.
REKLAM ALANI