Dolar 32,4733
Euro 34,9494
Altın 2.436,73
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Vakıfbank Çiftçilere Tam Destek Kredisi

Vakıfbank Çiftçilere Tam Destek Kredisi
30 Ocak 2018 16:16 | Son Güncellenme: 30 Ocak 2018 16:17
A+
A-

Vakıfbank çiftçilere tarım ve hayvancılık destekleriyle tanınan bir bankadır. Çiftçi ve üretici kesimden desteğini esirgemeyen bankanın sürekli olarak yaptığı kredi kampanyaları ile gündeme geldiğini biliyoruz. Çiftçi kredisi olarak besi hayvancılığı, bitkisel tarım, kümes hayvancılığı, süt hayvancılığı, arıcılık, sera, su ürünlerinin yetiştiriciliği gibi alanlarda sağladığı kredi olanaklarıyla çiftçi ve üreticinin yanında yer alan Vakıfbank kredi kampanyalarına bir yenisini daha ekliyor. Çiftçilere sağladığı bu kredi kampanyasının detayları ise yazımızın devamındadır.

Vakıfbank Kredisiyle Çiftçilerin Yüzü Gülüyor

Çiftçi ve üreticilere özel olarak hazırlanan kredi kampanyalarında Vakıfbank üç farklı şekilde kredi olanak paketleri oluşturmuştur. Hasat ödemeli olarak sunulan bu kredi seçenekleriyle, çiftçilere hasat sonrasında kredi ödemelerini rahatlıkla yapabiliyorlar. Arazi alımı, ekipman ve makine alımı, tohum alımı gibi konularda da kredi destekleri bulunan Vakıfbank kredi ile çiftçilerin ihtiyaçlarını karşılama konusunda sıkıntı yaşamaları gibi bir sorun da kalmıyor.

Ödeme koşullarının kredileri kullanmaya oldukça elverişli olması, ortaya çıkan giderlerin kolaylıkla karşılanması ve bu giderlerin ekonomik bakımdan finanse edilebilmesi de söz konusudur. Faiz oranlarının oldukça düşük olduğu ve hatta çiftçilere özel ilk 6 ayda faizsiz olarak da sunulan bu kredilerle çiftçilerin yüzü gülüyor.

Vakıfbank’tan Çiftçilere Özel Kredi Kampanyalarının Detayları

Hayvan besiciliği içerisinde yer alan gübre, hayvan alımları, yem alımı gibi konularda da kredi imkanları sunan bankanın çiftçilere ayrıca arazi alımı, ekipman ve araç alımı, tesis kurma, traktör kredisi gibi alanlarda da kredi seçenekleri bulunuyor. Ayrıca bu kredi paketlerinin bir diğer avantajı da çiftçilere özel kartları içeriyor olmasıdır.

Tarım kart adıyla sunulan bu kartlarla çiftçiler Vakıfbank anlaşması bulunan şirketlerden 6 aya varan faizsiz seçeneklerle ürün alımı yapabiliyor, kartın ödemelerini de yılda 1 defa olarak ayarlayabiliyor. Kredili ödemeler yapılabilen bu kart sayesinde hesabında bakiye bulunmasa bile çiftçi alışverişini gerçekleştiriyor ve nakit sıkıntısına anında yanıt bulabiliyor.

Çiftçilere desteğini her zaman gösteren Vakıfbank ile ödemeler daha kolay oluyor ve tarım sektörü de rahat bir nefes alabiliyor.

https://www.bankalarimiz.com/

REKLAM ALANI