Dolar 32,3773
Euro 35,0541
Altın 2.326,75
BİST 9.105,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

UZUN VADELİ YATIRIMA YÖNELEN KAZANIYOR

UZUN VADELİ YATIRIMA YÖNELEN KAZANIYOR
29 Aralık 2018 17:44 | Son Güncellenme: 29 Aralık 2018 17:46
A+
A-

Bankacılık hizmetleri sunan Yeni Zelanda merkezli Vivier & Co, her seviyeden yatırımcının karlılığını artırması için uzun vadeli yatırımlara yönelmesi gerekliliğine işaret ediyor. Vivier & Co CFO’su Ljubica Marić, birikimlerini en doğru biçimde değerlendirmek isteyenler için önerilerde bulundu.

Hayatımızın birikimini değerlendirirken geleceğe yönelik, doğru bir vizyon belirlemek, dengeli ve akıllıca bir yatırım planı yapmak büyük önem taşıyor. Parasını en doğru biçimde değerlendirmek isteyen her seviyeden yatırımcının, adımlarını atarken bazı fırsatları aklında bulundurması gerekiyor. Merkezi dünyanın en güçlü ekonomik altyapısına sahip ülkelerinden Yeni Zelanda’da bulunan ve yatırımcıların %6’lara varan döviz faiz getirisi elde etmelerine olanak tanıyan alternatif bankacılık kuruluşu Vivier & Co, sabit dönem ve aylık yenilenebilir mevduat hesabı hizmetleriyle yüksek getiri almak isteyen müşterilerine farklı alternatifler sunuyor. Yenilenebilir mevduat seçeneğini tercih eden yatırımcıların mevduat süresini 12 ay olarak taahhüt ettiklerinde daha yüksek oranlarda faiz alabildiklerini belirten Vivier & Co CFO’su Ljubica Marić,bu şekilde yatırımcıların mevduatlarını diledikleri süre boyunca Vivier & Co’da değerlendirmeye devam edebileceklerini belirtti. Marić,karlılığını artırmak isteyen yatırımcılara yönelik ise şu önerilerde bulundu:

1- Yatırım yapmak hızla zengin olmak anlamına gelmez. Sağlıklı bir yatırım için uzun vadeli yatırımlara yönelerek daha yüksek gelir elde etmek mümkün.

2-Yatırım yapma zamanı çoğunluğun yapmadığı zamandır. Piyasadaki çalkantıları düşmanınız değil, dostunuz gibi görün; bundan kar etmeye bakın.

3- Size karmaşık gelen bir yatırım önerisine girmeyin. Yatırım aracının tüm detaylarına dikkat edin.

4- Yatırım riski ve potansiyel karlılık dikkate alındığında konut mülkiyeti en iyi yatırım seçeneklerinden biri. Ancak bu yatırım aracını da küresel bazda değerlendirmek gerekiyor. Gayrimenkul temelli yatırımlara gidildiğinde mutlaka işin ehli bir uzmandan destek alın.

5- Yatırım yapmak, bir ekonomi uzmanı gibi olmasa bile belli bir bilgi birikimini ve deneyimi gerektirir. Ancak Vivier & Co gibi özellikle bu konuda uzmanlaşmış finans kuruluşlarıyla mevduat yoluyla tasarruf yaparken, daha az bilgiye ihtiyaç duyar, profesyonellerle ilerlediğiniz için daha verimli sonuçlara ulaşırsınız.

REKLAM ALANI