Dolar 32,5567
Euro 34,9001
Altın 2.432,83
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Üsküdar Üniversitesi’nden İlk 500’e Girenlere İş Garantisi

Üsküdar Üniversitesi’nden İlk 500’e Girenlere İş Garantisi
08 Temmuz 2013 18:34 | Son Güncellenme: 08 Temmuz 2013 18:35
A+
A-

Nevzat Tarhan2Davranış bilimleri ve sağlık alanında Türkiye’nin ilk ve tek tematik üniversitesi olan Üsküdar Üniversitesi bir ilke daha imza atıyor. LYS’de ilk 500’e girip Üsküdar Üniversitesi’ni tercih eden adaylara mezun olduklarında iş garantisi veriyor. Üniversite, iş imkânını Avrupa standartlarında hizmet veren üniversiteye bağlı sağlık kuruluşlarında sunuyor.

 

Tematik eğitim modeli, multidisipliner eğitim anlayışıyla geçen yıl ilk öğrencilerini alan Üsküdar Üniversitesi, 1 yıllık eğitimin ardından şimdi yeni öğrencileri için hazırlık yapıyor. Öğrencilerine geniş laboratuvarlarda eğitim, sağlık uygulama ve araştırma merkezlerinde staj ve uygulama imkânı sunan üniversite, bugünlerde adayların sık ziyaret ettiği yerler arasında.

Başarılı bir eğitim öğretim yılını geride bıraktıklarını ifade eden Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, öğrencilerine çeşitli alanlarda iş fırsatı sunduklarını söyledi. LYS’de ilk 500’e girenler arasında Üsküdar Üniversitesi’ni tercih eden adayları mezuniyetleri sonrası iş sahibi yapacaklarını vurgulayan Rektör Tarhan, öğrencilerin üniversitesinin NPİstanbul Nöropsikiyatri Hastanesi ve Polikliniklerinde istihdam edileceklerini belirtti.

S

 Burs olanaklarına da dikkat çeken Prof. Dr. Nevzat Tarhan; “Her iki öğrencimizden biri burslu olarak eğitim-öğretim görüyor. Üniversite Giriş Kontenjan Bursları, Üniversiteye Giriş Başarı Bursları, Üniversite Teşvik Bursları ve Üniversite destek bursları olmak üzere öğrencilere 4 farklı kategoride çeşitli burs imkanları sunuyoruz. Tercih bursu ile öğrenciler ücretli programlarımızın birinci tercihte yazıp yerleştiklerinde yüzde 25, ikinci tercihte yüzde 15, üçüncü-dördüncü ve beşinci tercihte yüzde 10 indirim alabiliyor. Üsküdar Üniversitesi’ni ilk tercihleri arasına yazan, ilk 5 tercihinin tamamını Üsküdar Üniversitesi olarak yapan adaylar 5’inci tercihlerine yerleşseler dahi ilk tercih burs imkânımızdan faydalanacaklar” dedi.

 

REKLAM ALANI