Dolar 32,3154
Euro 35,1147
Altın 2.292,51
BİST 9.065,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

UPS’nin Çevreci Kutuları Türkiye’yi Yeşillendiriyor

UPS’nin Çevreci Kutuları Türkiye’yi Yeşillendiriyor
09 Temmuz 2013 08:29
A+
A-

ups

 Hayata geçirdiği projelerle doğaya katkı sağlamaya devam eden UPS, ÇEKÜL Vakfı’nın “7 Ağaç Ormanları” projesine destek olmak için hazırladığı çevreci kutuları şubelerinde satışa sundu. 

Ekspres paket ve kargo taşımacılığı sektörü lider şirketi UPS, ÇEKÜL ile işbirliğine girerek Türkiye’deki “7 Ağaç Ormanları’nın” büyümesine katkıda bulunuyor. Bu işbirliği kapsamında yurt içi gönderilerinde UPS şubelerinde satılmaya başlanan geri dönüşümlü kutuları alan çevreye duyarlı müşteriler ağaç dikimine de destek olacak.

Şubelerinde ihtiyaca göre farklı ebatlarda kutu ve paketleme hizmeti sunan UPS, hem müşterilerinin paket aramasına gerek kalmadan gönderilerini en hızlı ve güvenli şekilde alıcısına ulaştıracak hem de doğaya katkıda bulunmalarını sağlayacak. UPS tarafından küçük, orta ve büyük olmak üzere üç ebatta üretilen kutuların fiyatları; küçük boy 3, orta boy 4, büyük boy 5 TL KDV olarak satışa sunulmakta. Antalya, Bursa, Bilecik, Çanakkale, Diyarbakır, Elazığ gibi Türkiye’nin birçok ilinde bulunan “7 Ağaç Ormanları’nı” ÇEKÜL ile büyütmeyi amaçlayan UPS, her 50 TL’lik koli satışıyla 7 fidan dikilmesini hedefliyor.

Bugüne kadar 900 bin doğaseverin desteğiyle dikilen ve sayısı 4 milyona ulaşan fidanlar ile “7 Ağaç Ormanları’na” dikilen fıstık çamı, kızılçam, akçaağaç, ardıç, akasya, huş, sedir, meşe ve ceviz ağaçları uzmanlarca bölge toprağına uygun olarak seçilip toprakla buluşuyor. Dikilen bu ağaçların bakımı 5 yıl boyunca ÇEKÜL Vakfı tarafından karşılanıyor.

Dünya çapında ve Türkiye genelinde farklı çevreci projelere imza atan UPS önümüzdeki dönemlerde yeni projeleri hayata geçirmeyi hedefliyor.

 

REKLAM ALANI