Dolar 32,4945
Euro 34,9060
Altın 2.435,64
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Uluslararası Yenilenebilir Enerji Konferansı’nda Ekonomi Ajandası standına büyük ilgi

Uluslararası Yenilenebilir Enerji Konferansı’nda Ekonomi Ajandası standına büyük ilgi
01 Mayıs 2013 11:41 | Son Güncellenme: 27 Eylül 2017 15:10
A+
A-

Yenilenebilir enerjı

30 Nisan 2013 tarihinde İstanbul Uluslararası ‘Yenilenebilir Enerji’ Konferansı  CTN Centre tarafından düzenlenen, Ekonomi Ajandası’nın medya partneri olarak katıldığı  Konferansa büyük ilgi gördü.

Konferans yenilenebilir enerji sektörünü bir araya getirdi. 2023 hedefine göre Türkiye, enerjisinin %30’unu yenilenebilir enerji kaynaklarından elde edebilmeyi hedefleyen konferans konusunda Uluslar arası alan da ve yenilenebilir enerji sektörünün öncü kurum ve kuruluşları sektörün gelişimi ve geleceği hakkında bilgi verdiler.

Konferans’ta  sektörde yaşanan  son gelişmeler hakkında bilgiler, ulusal ve uluslararası pazardaki yenilikler ve yeni ticari ilişkilerin ön planda olmasının yanı sıra sektörün sıkıntıları ve yatırımcıların bürokrasi ile yaşadıkları sıkıntılar konferansta konuşıldu.

Atilla gürbüz

ETKB Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Atilla Gürbüz,Ekonomi Ajandasını sektöre vermiş olduğu katkılarından dolayı teşekkürlerini ileti.

Dünya Enerji K

Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi Başkanı Süreyya Yücel Özden ve SOYAK Enerji Genel müdür Yardımcı Yeşim Meltem Şişli, Ekonomi Ajandasının sektördeki katkılarının başarı ve devamını dilediler.

LİDER başkanı Yalçın kır oğlu

Lisanssız Elektrik Üreticileri Derneği (LİDER) Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Kıroğlu,Ekonomi Ajandasının sektöre STK lara verdiği desktek ve diyaloğundan dolayı teşekkür eti.

Dr Nusret mutlu

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı   Genel  Koordinatörü Dr.Nusret Mutlu, Yenilenebilir enerji  açısından önemli bir bölge olan GAP bölgesine yönelik yaptıkları çalışmaları Ekonomi Ajandası aracılığı ile kamoyuna duyurmaktan mutluluk duyacaklarını belirti.

Oturum 1oturum 2orum 3oturum 4oturum 5

 

REKLAM ALANI