Dolar 32,5770
Euro 34,9061
Altın 2.438,91
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Uludağ ekonomi zirvesi cuma günü başlıyor

Uludağ ekonomi zirvesi cuma günü başlıyor
11 Mart 2015 13:34
A+
A-

Ali Babacan

Ekonominin zirvesi 13 Mart Cuma günü Uludağ’da başlıyor. Capital ve Ekonomist dergileri tarafından dördüncüsü düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi, 13-14 Mart’ta Uludağ Grand Yazıcı Otel’de gerçekleştirilecek. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in birer konuşma yapacağı Zirve’de, dünyadan ve Türkiye’den önemli konuşmacılar ve iş insanları bir araya gelecek.

Türkiye’nin en önemli ekonomi buluşması Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Avrupa Merkez Bankası Eski Başkanı Jean Claude Trichet Avrupa ekonomisi ile ilgili beklentilerini anlatacak. Google Ideas CEO’su Jared Cohen’in teknolojideki yeni gelişmeleri aktaracağı Zirve’de, Bild Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kai Georg Diekman ‘Silikon Vadisi’nde Neler Oluyor?’ sorusunun cevaplarını verecek.

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde liderlerin hem global hem de sürdürülebilirlik ajandalarına bakılırken, dijitalleşmenin ve dijital şirket olmanın önemi tartışılacak. Dijital dönemde büyüme stratejilerinin iş dünyasının önemli isimleri tarafından konuşulacağı Zirve’de, Afrika ve Çin pazarlarındaki fırsatlar Afrika ve Çin ekonomisine yön veren isimlerle birlikte değerlendirilecek. Perakendedeki değişime dikkat çekilecek Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde, başarıya ulaşmada girişimciliğin önemine değinilecek. Türkiye’nin bölgesel üs ve global güç olması için yapması gerekenlerin tartışılacağı Zirve’de ‘Kadın Dostu Şirketler” ödül töreni de gerçekleştirilecek.

Uludağ Ekonomi Zirvesi ile ilgili güncel bilgileri www.uludagekonomizirvesi.org adresinden alabilirsiniz.

REKLAM ALANI