Dolar 32,4945
Euro 34,9060
Altın 2.435,64
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Türkiye’nin en iyi çağrı merkezlerini arıyor

Türkiye’nin en iyi çağrı merkezlerini arıyor
04 Mayıs 2014 11:38 | Son Güncellenme: 04 Mayıs 2014 11:39
A+
A-

Call-Center-Awards-2014Çağrı merkezi sektörünün en iyilerinin belirlendiği Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri için geri sayım başladı. IMI Conferences tarafından bu yıl dokuzuncu kez gerçekleştirilecek olan Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri, Türkiye’nin en iyi çağrı merkezlerini arıyor.

14 Ekim 2014’de tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri’nde aday çağrı merkezleri, 10 farklı kategoride en iyi olduklarını kanıtlamak için yarışacaklar.

Kazanan firmalar için önemli bir prestij sembolü konumuna gelen ödül töreni ilk yılından bu yana farklı sektörlere hizmet veren farklı büyüklüklerdeki 128 kuruluşa ev sahipliği yaparken, 53 firma en iyiler arasında yer alma başarısını elde etti.

Çağrı merkezlerinin gelecek vizyonunun geliştirilmesine katkı sağlamak ve bu alandaki başarılı projeleri ve çalışanları ödüllendirmek amacıyla düzenlenen yarışma, Turkcell Global Bilgi’nin katkıları, Atos, Avaya, Genesys ve Plantronics ‘in desteğiyle gerçekleşiyor.

Değerlendirme Kurulunda her biri sektörün seçkin yöneticilerinden oluşan 21 jüri üyesinin yer aldığı Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri, 14 Ekim 2014 tarihinde bir kez daha sahiplerini bulacak.

2014 Awards sektör buluşması gerçekleşti Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri 2014 bilgilendirme ve tanıtım toplantısı niteliğindeki sektör buluşması sektör temsilcinin katılımıyla Dedeman Bostancı Hotel’de yapıldı. Ödül töreni öncesinde düzenlenen toplantıda jüri üyeleri adaylık sürecine yönelik önemli bilgileri paylaşırken, katılımcı ve adayların 2014 Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri ile ilgili sorularını yanıtladı.

2006 yılından itibaren Çağrı Merkezi Ödül Töreninin organizasyonu üstlenen IMI Conferences Genel Müdürü Meltem Karateke, sektörün en iyilerinin seçildiği ödül töreninin yarattığı motivasyon ve katkının, çağrı merkezi sektörünün hizmet kalitesine olumlu etkisini vurgularken, bu önemli organizasyonun 2014 yılında ilk kez Haliç Kongre Merkezinde sektör temsilcilerini ağırlayacağını belirtti.

Toplantıda konuşan NCR Servisler Genel Müdürü ve Jüri Onursal Başkanı Nezih Eşal, bu yıl aday sayısında artış beklediğini belirti. Son yıllarda özellikle Kamu kuruluşlarının katılımındaki artışa dikkat çeken Eşal şunları söyledi; “8 yıllık süre içerisinde adayların sektörel dağılımına bakıldığında kamu kuruluşlarının payının %10’a ulaştığını ve başarılı sonuçlar aldıklarını görüyoruz. Ancak hizmet kalitesi dikkate alındığında bu oranın daha fazla artış göstermesi gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenle kamu kuruluşlarının ödül sürecine dahil olması konusunda daha çok teşvik edilmeleri gerekir.”

Toplantıda Değerlendirme Kurulu üyeleri Alp Kohen, Tarkan Ersubaşı, Sinan Dumlu ve Ege Eşbeoğlu ödül kategorileriyle ilgili detayları katılımcılarla paylaştı.

Başvuru için son tarih: 27 Haziran 2014

Katılımcılar Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri’ne, turkeycallcenterawards.com web sayfasından ulaşabilecekleri Başvuru Formunu doldurarak katılabilirler.

Detaylı bilgi ve başvuru için www.turkeycallcenterawards.com

Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri 2013 Ödül Kategorileri

En İyi Çağrı Merkezi

+ 251 koltuklu

– 250 koltuklu

En Yaratıcı Çağrı Merkezi Uygulaması

Teknolojini En İyi Kullanımı

En İyi Müşteri Deneyimi

En İyi Telemarketing & Satış Kampanyası

En İyi Müşteri Temsilcisi

En İyi Takım Lideri

En İyi Çağrı Merkezi Performans Gelişimi

Sosyal Medyada En İyi Müşteri Yönetimi

En İyi Sosyal Sorumluluk kampanyası

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI