Dolar 32,3190
Euro 35,0421
Altın 2.282,74
BİST 8.981,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Türkiye’nin en büyük lojistik deposunu inşa ediyor

Türkiye’nin en büyük lojistik deposunu inşa ediyor
26 Nisan 2017 12:41
A+
A-

Barsan Global Lojistik 2016 hedeflerini başarıyla gerçekleştirerek, 2017 yılına da iddialı girdi. Gebze’de 30 milyon dolar yatırımla Türkiye’nin en büyük deposunu inşa etmeye başlayan BGL, yeni yatırımıyla 500 kişiye daha istihdam sağlayacak.

Barsan Global Lojistik yatırımlarıyla büyümeye ve hizmet alanını genişletmeye devam ediyor. Gebze’de 30 milyon dolara mal olacak yeni bir depo inşa etmeye başlayan BGL, bu yatırımla 500 kişiye istihdam sağlayacak. Proje tamamlandığında 75 bin metrekarelik kapalı alanı bulunan bu yapı, Türkiye’nin en yüksek hacimli lojistik merkezi olacak. Gebze’de inşasına başlanan deponun bir yıl içinde tamamlanarak, perakende kategorisindeki ürünler için kullanılması planlanıyor.

Yatırımla büyümeye devam

BGL’nin özgün girişimlerle sürekli yenilerek büyümesinden gurur duyduklarını belirten Barsan Global Lojistik Şirket Kurucusu ve Sahibi Kamil Barlın, şunları söyledi:

“Barsan Global Lojistik olarak, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen markalarına hizmet veriyoruz. Bugün itibarıyla hizmet verdiğimiz müşteri sayımız 5 bini aştı. Geldiğimiz nokta, 35 yıllık çabanın ve güvenin sonucudur. Müşterilerimizin memnuniyetle karşıladığı yatırımlara ve aralıksız büyümeye 2017 yılında da devam edeceğiz.”

Yurt dışında 20 yeni merkez açacak

2016 yılında büyüme hedeflerini ve yatırım planlarını başarıyla uygulayan BGL, 22 ülkedeki 59 lojistik merkezde faaliyetlerine devam ediyor. Önümüzdeki yıl yurt dışında 20 merkez daha açacak olan Barsan Global Lojistik, yurt içinde de yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Barsan Global Lojistik hakkında:

1982 yılında İstanbul’da gümrük müşavirliği firması olarak kurulan Barsan, 1988 yılında kendi mülkü olan ilk ofisini Şişli’de açtı. 1990 yılına kadar yatırımlarına aralıksız devam eden Barsan, 1990’da 17 araçlık filosu ile lojistik sektörüne ilk adımını attı. 1994 yılına kadar hava ve deniz forwarderliği hizmeti veren şirket, 94 yılında Türkiye’de 9 noktada depolarını tamamlayıp, ISO 9002 belgesini alan

ilk Lojistik hizmet sağlayıcı oldu. Türkiye yatırımlarına hız kesmeden devam eden şirket, deneyim ve birikimini global alanda kullanmak için 1995 yılında ilk yurt dışı yatırımını Nürnberg deposunu açarak gerçekleştirmiş ardından 1996 yılında da ilk deniz aşırı ofisini New York da açmıştır. Yurtdışı yatırımları kapsamında 1999 yılında NVOCC lisansını da alan firma, 2000 yılında dünya genelinde yaptığı antrepo yatırımlarını tamamlamıştır, 2002 yılında global alanda yaptığı yatırımların bir gerekliliği olarak adını BGL (Barsan Global Lojistik) olarak değiştiren firmanın bugün 22 ülkede 59 lojistik merkezi bulunmaktadır.

Lojistik sektöründe ‘Düşünce Hızında Lojistik’ mottosuyla hareket eden firma, yüksek kalite ve güvenlik standartları konusunda da veri gizliliği ve bilgi güvenliği belgesi olan 27001 kalite belgesine sahiptir.

REKLAM ALANI