Dolar 32,5680
Euro 34,9959
Altın 2.431,33
BİST 9.782,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C

Trakya’daki gümrük kapıları canlı izlenecek

Trakya’daki gümrük kapıları canlı izlenecek
09 Ağustos 2014 11:40
A+
A-

kapıkuleBakan Yazıcı, Trakya’daki gümrük kapılarının 24 saat canlı izleneceğini belirterek, “Araç trafiğine göre hangi gümrük kapısından geçmek istenilirse o gümrük kapısı rahatlıkla tercih edilecek” açıklamasında bulundu

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Trakya’daki tüm gümrük kapılarının 24 saat canlı olarak izlenebileceğini ve geçiş yapacakların yoğunluk durumuna göre gümrük kapısı seçimi yapabileceklerini bildirdi.

Bakan Yazıcı, yazılı açıklamasında, yaklaşık 1 yıldır Kapıkule Gümrük Kapısı’nda kamera görüntülerinin yayınlandığını, giriş-çıkış yapan yolcu ve tır şoförlerinin yoğunluk durumunu canlı olarak internet ve akıllı telefonlardan izleyerek diğer gümrük kapılarını tercih edebildiğini ifade etti.

Yazıcı, uygulamanın özellikle gurbetçiler tarafından beğenildiğini ve diğer kapılar için de bu hizmetin talep edildiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

“Bu talepleri dikkate aldık. İpsala, Hamzabeyli, Pazarkule ve  Dereköy gümrük kapılarımızda da canlı kamera yayını faaliyete başlamıştır. Böylelikle Trakya’daki tüm gümrük kapılarımız günün 24 saati canlı olarak izlenecek ve araç trafiğine göre hangi gümrük kapısından geçmek istenilirse o gümrük kapısı rahatlıkla tercih edilecektir. Canlı yayın yapan kameralara ‘trakya.gtb.gov.tr/saha-canli-goruntu/kapilarimiz-canli-test’ linkinden ulaşılabilecek.”

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI