Dolar 32,4832
Euro 34,9902
Altın 2.434,67
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

TLS Lojistik, NakliyeFilosunu, 5,5 Milyon Euro’luk Araç Yatırımıyla Güçlendirecek

TLS Lojistik, NakliyeFilosunu,  5,5 Milyon Euro’luk Araç Yatırımıyla Güçlendirecek
15 Şubat 2013 09:54
A+
A-

TLS

Sürücülere,konfor ve kullanım rahatlığı sunan yeni araçların 1 Milyon Euro’luk bölümü , Ocakta2013’te TLS Lojistiğin Hizmet Ağına Katıldı

 TLS Lojistik, nakliye filosunu, ileri teknolojiyledonatılmış, Euro 5 standartlarına uygun, çevreci, sürücülere kullanım rahatlığısağlayan otomatik şanzımanları araçlarla güçlendirmek üzere 2013’te toplam 5,5milyon euro yatırım yapacak. Şirket Ocak ayı içinde bu yatırımın 1 milyonEuro’luk bölümünü  gerçekleştirdi.

 Rekabetçilojistik çözümleri ile müşterilerine hizmet veren TLS Lojistik, 2013 yılında nakliyefilosunu güçlendirmek için 5,5 milyon dolar yatırım yapacağını duyurdu. Şirket,Ocak ayı içinde 1 milyon Euro tutarında yatırım gerçekleştirdi. 2013 sonuna kadar yapılacak yatırımla nakliye filosuna Euro 5sınıfında, emisyon değerleri çok düşük, çevreci yeni kamyonlar alınacak. Yeni araçlar,460 beygir gücünde olacak ve otomatik şanzımanıyla şoförlere rahat bir sürüşimkanı sunacak.

2013’te %30Büyüme

TLSLojistik Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ Hacıalioğlu, yeni araç yatırımlarının,çalışma koşullarının daha da iyileştirilmesi, artan iş hacmi ve yükselttikleribüyüme hedefleri doğrultusunda yapılacağını açıkladı. Hacıalioğlu,konuylailgili şunları söyledi: “Eski model motorları devreden çıkarıyor ve filomuza ABstandartlarına uygun, Euro 5 tipi araçlar katıyoruz. Üretim ve sevkiyat içinçevre dostu yakıtlı araçların kullanılmasını, gürültü ve ses önleyicilerininaraçlara takılmasını özendiriyoruz. Euro 5 araçlardan sonra planlarımızarasında Euro 6 araçlarla faaliyet göstermek yer alıyor. Bizim için araçfilosunun büyüklüğünden ziyade, eldeki filoyla ne kadar değer üretildiği önemli.”

 

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: