Dolar 32,4862
Euro 34,9409
Altın 2.435,20
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

The Grand Tarabya “Türkiye’nin En İyi Yeni Oteli” Seçildi

The Grand Tarabya  “Türkiye’nin En İyi Yeni Oteli” Seçildi
31 Mayıs 2013 08:28
A+
A-

The_Grand_Tarabya_

Üçüncü kez gerçekleştirilen Türkiye ve Komşu Bölgeler Otel Yatırımları Konferansı’nda (CATHIC) The Grand Tarabya “Türkiye’nin En İyi Yeni Oteli” seçildi.

Uluslar arası Türkiye ve Komşu Bölgeler Otel Yatırımları Konferansı’nda (CATHIC) 2013 CATHIC ödülleri de sahiplerini buldu. “Türkiye’nin En İyi Yeni Oteli” ödülü şubat ayında yenilenerek yeniden hizmete giren The Grand Tarabya’nın oldu. Törende ayrıca “Bölgedeki En İyi Yeni Otel Ödülü” ve  “Bölgedeki En İyi Şehir Merkezi Oteli Ödülü” de verildi.

Bölgenin turizm altyapısını geliştirmeye yönelik çabaların ve uluslar arası yatırımcıların beklentilerinin tartışıldığı konferansta 65’ten fazla yerel ve global lider bir araya geldi. Konferans sırasında her yıl olduğu gibi sektörün en iyileri ödüllendirilerek onurlandırıldı. Başarılı ve turizmde günün ihtiyaçlarını en iyi şekilde  yansıtan otelleri belirlemek üzere verilen CATHIC 2013 Ödülleri’ni sektörün önde gelen isimlerinden oluşan jüri belirledi. Bayraktarlar Holding tarafından 350 Milyon dolarla turizme yeniden kazandırılan The Grand Tarabya “Türkiye’nin En iyi Yeni Oteli” ödülüne layık görüldü.

Aldıkları ödülün kendilerine daha büyük başarılar kazanmak için motive ettiğini belirten The Grand Tarabya Genel Müdür Bora Göymen ise şöyle konuştu :

“Bayraktarlar Holding tarafından tekrar İstanbul’a kazandırılan The Grand Tarabya, eşsiz konumu ve zengin tarihi geçmişiyle dikkat çekmeye devam ediyor. Bugün burada uluslararası zincirlerin üst düzey yöneticileri, bölgedeki turizm yatırımlarını tartışırken, bu toplantıda Türkiye’nin En İyi Yeni Oteli seçilmekten gurur duyuyoruz. Bu daha bir başlangıç. Bu tür başarılarımızla Türkiye’nin en önemli otellerinden biri olmanın yanı sıra uluslar arası platformda da otelimizi ve markamızı temsil etmeye devam edeceğiz.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER: