Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Tatil yaparken aklınız evde kalmasın…

Tatil yaparken aklınız evde kalmasın…
04 Aralık 2013 11:34
A+
A-

Viko TheaIQ Teknoloji her geçen gün gelişiyor. Bilimkurgu filmlerinde hayranlık ve şaşkınlıkla izlediğimiz bir çok fenomen de birer birer gerçeğe dönüşüyor. Bunlardan biri de akıllı evler. Komut verdiğinizde ışıkları yanan, panjurları açılan ya da kliması devreye giren daireler… Şimdi siz de akıllı bir daireye sahip olabilirsiniz daha doğrusu evinizi akıllı bir eve dönüştürebilirsiniz.

Özellikle tatil sezonunda evden uzun bir süre uzak kalacaklar için Thea IQ oldukça pratik çözümler sunuyor. “Tatilde” senaryosundaThea IQ sistemi tüm aydınlatmaları söndürüyor, ısıtma ve iklimlendirme sistemini ekonomi moduna geçiriyor, panjurları indiriyor ve güvenlik sistemini “evden ayrılış” programı olarak etkinleştiriyor. Thea IQ, ayrıca evden uzakta olduğunuz süre boyunca davetsiz misafirleri yanıltmak üzere evde olduğunuz algısı yaratıyor. Programlanan zamanlarda bitkilerinizi sulayarak bahçenizi de düşünüyor. Nerede olursanız olun, akıllı telefonunuzdan evinizi her an izleyebilmeniz nedeni ile  içiniz de rahat oluyor.

Yenilikçi ve üstün teknolojileri hayatımıza taşıyan ürünleri ile tanınan VİKO’nun sunduğu Thea IQ sistemiyle yaşam alanlarınız sizin yerinize düşünerek konfor düzeyini, güvenliğini ve enerji verimliliğini artırıyor. Thea IQ sistemi, ister müstakil ev, ister ofis olsun, KNX teknolojisini kullanarak ısıtmadan iklimlendirmeye, aydınlatma ve jaluzi/panjur kontrolünden güvenlik sistemleri entegrasyonuna kadar uzanan geniş bir yelpazede yaşam alanlarınıza konfor katıyor.

 

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: