Dolar 32,6005
Euro 34,8189
Altın 2.493,24
BİST 9.473,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Çorum Beyaz Eşya Klima ve Kombi Servisleri

Çorum Beyaz Eşya Klima ve Kombi Servisleri
15 Mart 2018 14:08 | Son Güncellenme: 04 Aralık 2018 21:44
A+
A-

Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünlerinde meydana gelen arızalar için kaliteli ve güvenilir teknik servis hizmetlerini kesintisiz bir şekilde sunmaya kararlı olan sitemiz, yurdun her il ve ilçesinde işini en sağlam servis kadrolarını hizmet ağına ekleyerek büyümeye devam ediyor. Kesintisiz bir hizmet anlayışına sahip olan teknicservis ailesi, bütün markalara ait ev ürünlerini hem özel hemde yetkili servislere yönlendirip, kısa zamanda garantili onarım hizmetine devam ediyor. Ülkemizde imal ettiği kaliteli ve sağlam Beyaz Eşya modellerini yurdun her köşesine yaygın bir satış ağı ile ulaştıran Arçelik şirketi, üretim bandından çıkan her ürün için belli bir garanti süresi veriyor. Bu zaman zarfında Arçelik Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünlerinde meydana gelen teknik ve donanım arızalar için Çorum Klima ve Kombi Servisleri Teknicservis’de, istediğiniz tüm bakım ve tamir işlerini eksiksiz yerine getiriyor.

Türkiye’nin en seçkin Beyaz Eşya üreticisi olarak bilinen Arçelik şirketi, kaliteli ve sağlam ev ürünlerini ergonomik bir tasarım dili ile dizayn ediyor. Teknolojik gelişmeleri de yakından takip ederek ürünlerine uygulayan şirket, satış sonrasında da her türlü teknik desteği sunuyor. Ev yada iş yerinde severek kullandığınız Arçelik marka ev ürünlerinde ortaya çıkacak her türlü Beyaz Eşya arızasında kaliteli ve güvenilir teknik servis hizmeti veren Çorum Arçelik Servisleri size bir telefon kadar yakındır.

REKLAM ALANI