Dolar 32,3740
Euro 34,9623
Altın 2.325,52
BİST 9.065,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Star Medya Grubu yine el değiştirdi

Star Medya Grubu yine el değiştirdi
22 Nisan 2014 05:58
A+
A-

star medyaMedya dünyasında taşlar yine yerinden oynadı. Kurulduğu günden bu yana üç kez el değiştiren Star Medya Grubu bir kez daha el değiştirdi.

Medyaradar’ın haberine göre, grubun yeni patronu medyanın da grubun da çok da yabancı olmadığı bir isim; Ethem Sancak. Yani Star Medya’nın ilk sahibi olan işadamı. Sancak halen SkyTürk360 ve Akşam Gazetesi’nin de sahibi durumunda.

İddialara göre Star Medya Grubu’nun sahibi Fettah Tamince, seçim sürecinde iktidar-cemaat kavgasında daha bir tarafsız politika izlemek istedi. Öyle ki yazarlara da Gülen Cemaatiyle ilgili çok sert bir tutum almamalarını rica etti, bu durum ise iktidar çevresinde rahatsızlık yarattı. Tüm bu yaşananların ardından da grup tekrar Ethem Sancak’a satıldı.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI