Dolar 32,3613
Euro 34,9612
Altın 2.325,57
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Sensonet Teknoloji ve Samsung, Londra IFSEC Fuarı’nda

Sensonet Teknoloji ve Samsung, Londra IFSEC Fuarı’nda
07 Temmuz 2014 16:46 | Son Güncellenme: 07 Temmuz 2014 16:53
A+
A-

sensonet (1)Sensonet Teknoloji ve SamsungTechwin, Londra’da iş ortaklarıyla buluştu.

Elektronik Güvenlik sektörünün en yenilikçi markalarından Sensonet Teknoloji, Samsung işbirliğiyle 16-19 Haziran 2014 tarihleri arasında Londra IFSEC fuarına katıldı. Sensonet ile birçok projede yer alarak Samsung markasını bir adım öne çıkarmaya katkı sağlamış iş ortaklarının katılmayla gerçekleşen fuarda, SamsungTechwin yeni ürünlerini tanıttı.

Sensonet’in iş ortaklarıyla beraber, yeni teknolojileri yerinde görmeyi ve Samsung ile işbirliklerini daha iyi seviyelere taşımayı amaçladığı IFSEC seyahati, oldukça başarılı geçti. Dört gün süren Londra seyahati, hem fuar hem de şehir gezileri ile katılımcılar tarafından yoğun ilgi ve memnuniyetle karşılandı. Öte yandan; Sensonet’in 2014 vizyonu ile ilgili geniş bilgi, Sensonet Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Okay NASIR tarafından tüm katılımcılarla paylaşıldı.

Sensonet Teknoloji Genel Müdürü Süleyman SOĞUKTAŞ, konu ile ilgili olarak şu sözleri aktardı.

“SamsungTechwin CCTV ürünlerindeki liderliğimizi, sadece Türkiye’de değil ait olduğumuz bölgedede sürdürmek adına oldukça verimli geçen bu toplantıda bizi yalnız bırakmayan tüm iş ortaklarımıza teşekkür ediyorum. Büyüyen bir aile olarak, beraberce gerçekleştireceğimiz yeni başarılara doğru emin adımlarla yürüyoruz. Yaptıklarımızın yapacaklarımıza ışık tutacağı daha başarılı bir gelecek hedefliyoruz. Bu ve benzeri çalışmalarımız artarak devam edecektir.”

sensonet (2)EKONOMİ AJANDASI

 

REKLAM ALANI