Dolar 32,5183
Euro 34,7309
Altın 2.485,00
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Şekerbank çiftçiden masraf almıyor

Şekerbank çiftçiden masraf almıyor
12 Mayıs 2014 09:56
A+
A-

Gokhan Erturk_SekerbankŞekerbank, Dünya Çiftçiler Günü’nü masrafsız kredi ile kutluyor. 30 Haziran’a kadar devam edecek kampanya kapsamında çiftçiler, 100 bin TL’ye kadar kredi kullanabilecek.

Anadolu’daki binlerce üreticinin küçük birikimleriyle kurulan ve kuruluş amacı tarımın finansmanı olan Şekerbank, gelenekselleşen kampanyası kapsamında çiftçilere bu yıl da 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’ne özel masrafsız kredi sunuyor. 100 bin TL’ye kadar yıllık yüzde 18 faiz oranı ile sunulan kampanya 30 Haziran’a kadar devam edecek.

“Gelenekselleşen kampanyamız ile çiftçilerimizi destekliyoruz”

Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, tarımda kırsal kesimin, özellikle küçük üreticinin finansmanına öncelik tanıdıklarını belirtti. Kırsal kesimin üretimine devam edebilmesi, desteklenmesi amacıyla yeni yöntemler geliştirdiklerini belirten Ertürk sözlerine şöyle devam etti; “Değişen koşullar karşısında çiftçilerin korunması ve varlığını sürdürebilmesi için ürün ve uygulamalar sunuyoruz. Gelenekselleşen kampanyalarımız ile çiftçilerimizi destekliyoruz. Bu yıl da 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’ne özel olarak zirai kredilerden masraf almıyoruz. Böylece çiftçilerimiz, tohum, gübre, fide, zirai ilaç ve yem gibi her türlü tarımsal ihtiyaçlarının finansmanı için kullandıkları zirai kredilerde 30 Haziran’a kadar masraf ödemeyecek. Bu kampanyamız ile çiftçilerimizin bereketinin bol olmasını diliyoruz.”

“Köy köy geziyoruz”

Köy köy gezerek ürünlerini çiftçilerin ayağına götürdüklerini ve onlarla birebir görüşme yapmalarına imkân sağlayan organizasyonları değerlendirdiklerini belirten Gökhan Ertürk, “Tarım bankacılığı alanındaki uzmanlarımızla 2008 yılından bu yana Anadolu Turları kapsamında, 7 bin 800’e yakın köy ziyareti ile 235 bin çiftçiyle görüştük. Bu yıl yedincisini gerçekleştirdiğimiz Hasat Kart Anadolu Turu için ise uzman ekiplerimiz şu anda sahada bulunuyorlar. Ekiplerimiz Mayıs ortasına kadar çiftçileri ziyaret etmeye devam edecek” dedi.harmanda_yangin_ciftci_kredi_ekip_faiz_biciyor13649221790_h1009536

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI