Dolar 32,3293
Euro 35,0939
Altın 2.298,16
BİST 9.043,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Şehir Merkezlerinden Kaçış Başladı

Şehir Merkezlerinden Kaçış Başladı
07 Ağustos 2018 10:12
A+
A-

 

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan Ankara’da yükselen yeni, konut projelerine dair değerlendirmelerde bulundu. Ülkealan, insanların artık şehir gürültüsünden kaçtıklarını ve bu durumun konut seçimine de yansıdığını anlattı.

Yaşanan yoğun şehir temposunun konut tercihlerine de yansıdığını anlatan Tolga Ülkealan, “İnsanlar artık şehir yaşantısından çok sıkıldı. Yaşam şartlarında yaşanan ve iş saatlerinde yaşanan farklılık, konut tercihlerine de yansıdı. Şehir merkezinin o gergin ve yoğun temposundan kaçmak isteyenler için yeni duraklar yeni yaşam alanları oldu. Son zamanlarda bu durumun yansımalarını İstanbul’da olduğu kadar Ankara’da da görmeye başladık” dedi.

“Güvenlikli yapılar tercih ediliyor”

Yaşam alanlarının bünyesinde sunduğu seçeneklerinde önemli olduğunu kaydeden Tolga Ülkealan “Otopark, gürültü, kirli hava sorunu gibi sebeplerden uzaklaşmak ve ev hayatının konforunu yaşamak isteyenlerin seçimi büyük arazilerde yükselen ve kaliteli yaşam alanları ile beklentilere cevap veren projeler oluyor. Bu tip sitelerin tercih edilmesindeki en önemli sebeplerin başında güvenlik geliyor. Bu güvenlik tercihini ise; çocukların rahatlıkla oynayabileceği yeşil alan ve park alanlarının projelerde olması izliyor. Aileler bünyesinde bu tarz yaşam alanlarını barındıran projeleri tercih ediyor” ifadelerini kullandı.

“Otopark sorunu şehir yaşamını çekilmez kılıyor”

Şehir merkezlerinde yaşanan yoğun trafik ve otopark sorununun iş sonrasında da insanları etkilediğini anlatan Ülkealan şunları anlattı: “İnsanımız gündelik iş yaşamı koşturmacasının ardından evine geldiğinde huzurla yaşamak istiyor. İş dönüşü bir de ‘Arabamı nereye park edeceğim? Çocuklarım nerede oynayacak? Gibi sorunlarla uğraşmadan evine gidebilme konforu yaşanmak isteniyor. Artık sunulan yeni yaşam alanlarında profesyonel kişiler tarafından zaten bu ihtiyaçlar karşılanıyor.”

Sunset İncek yükseliyor…

İncek’te inşaatı bağlayan Sunset İncek projesinin Başkent’e yenilik getireceğinin vurgusunu yapan Ülkealan Yapı Endüstri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan “ İnşaatı başlayan projemiz ile lokasyon olarak da fark yaratıyoruz. Öyle bir lokasyonda yer alıyoruz ki tüm manzaraya hâkimiz. İncek Bulvarı’ndan yukarıya doğru döndüğümüzde yeni gelişen ve gelişmeye de devam edecek olan bir lokasyon üzerinde yer alıyoruz. Şehre olan yakınlığı ve İncek semtinin en revaçta olan bölgesinde yükselen İncek Sunset sunduğu yaşam alanları ile de fark yaratıyor. 2+1, 3+1+1,5+1+1 ve 6+1+1 seçenekleri ile farklı yaşam seçeneklerini aralayan projemiz, bütün daire sakinlerinin beklentilerine cevap verebilecek şekilde tasarlanacak olan yeşil alanlar, çocuk parkı, fitness center, kapalı yüzme havuzu ve her ihtiyaca cevap verebilecek sosyal alanlar ile de fark yaratacak” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI