Dolar 32,5555
Euro 34,8878
Altın 2.433,84
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Scania,çok daha çevreci

Scania,çok daha çevreci
22 Mart 2013 15:35
A+
A-

Çevreci Scania

Scania, yakıt ekonomisindeki karlılığını ve çevreci özelliğini yeni 13 litre motor platformu ile müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Gelişmiş en yeni teknolojiler ile donatılan Scania’lar, minimum yakıt tüketimi-maksimum performans ile şimdi çok daha çevreci.

 Ağır vasıta sektörünün öncü markası Scania, tüm ürün platformunu 13 litrelik düşük tüketimli çevreci motorlarıyla yeniledi. Avrupa çapındaki “Çevreci ve Ekonomik Scania” projesiyle çevreciliği ön planda tuttuğunu gösteren Scania, Türkiye pazarına sunduğu yeni 13 litrelik motorlarıyla performanstan ödün vermeden çevreyi koruyabildiğini de kanıtlıyor.

Yeni 13 litrelik motorlar, Scania Birim Enjektörlü yakıt sistemi ve Seçici Katalitik İndirgeme teknolojisi ve düşük devirlerdeki maksimum torku ile tüm yol şartlarında yüksek performans sunarken, geliştirilen yeni sistem ve donanımlar yakıt tasarrufu sağlıyor. Scania’nın tamamı Euro 5 normlarına uygun yeni 13 litre motor platformu; 360, 400, 440 ve 480 beygir güçlerinde 4 farklı motor seçeneği ile Türkiye’de satışa sunuluyor. Ürün platformunda ağırlıklı olarak kullanılan yeni 400 beygir gücündeki 13 litre motor, aracın toplam çalışma süresinin yüzde 85’den fazlasını oluşturan 1.000 – 1.300 devir/dakika aralığında yüksek güce ulaşma özelliğini barındırıyor.

Avrupa standartlarında çevre koruma normlarına uygun yeni Scania 13 litre motorlar, standart donanımlarına eklenen Opticruise otomatize şanzıman, geliştirilen yazılımı ile Yeni Scania Retarder, performansı artırılan egzoz freni ve Sürücü Destek Sistemi ile “standartları belirleyen marka” olmayı sürdürüyor. Gelişmiş en yeni teknolojiler ile donatılan Scania’lar, Türkiye şartlarına uyumlu araçlarıyla fark yaratırken, yakıt ekonomisiyle çevreyi korurken, bakım ve işletim giderleri açısından da optimum verimlilik özelliklerini taşımaya da devam ediyor.

Sürücü Eğitimleri ile daha düşük emisyon salınımı

İlk olarak 2010 senesinde CO2 emisyon değerlerinin düşürülmesi ve alternatif yakıtlar üzerine geliştirilen “Ecolution by Scania” projesi, günümüzde geleneksel dizel yakıtın kullanıldığı uzun yol taşımacılığında yakıt tasarrufunu da ön planda tutuyor. “Ecolution by Scania” projesinin yanısıra, Scania Sürücü Eğitim Programları ile, yakıt tasarrufu konusunda aracın tüketim değerlerinin önemini vurgularken, sürücülerin araç kullanma şekli ve bilincini de en üst seviyede tutmayı amaçlıyor.

Bununla beraber, Scania bünyesinde gerçekleşen AR-GE çalışmalarında müşteri karlılığının devamlılığı amaçlanırken, en yüksek gider kalemlerinin başında gelen yakıt tüketiminin de azaltılması ve böylelikle çevresel etkilerin de en aza indirilmesi için çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Yeni 13 litrelik motor platformu ile sunduğu minimum tüketim ve minimum CO2 salınımını Scania Sürücü Eğitimleri ile destekleyerek, müşterilerinin karlılığını maksimum seviyede desteklerken, doğayı düşünen çalışmalarıyla ön plana çıkıyor.

REKLAM ALANI