Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Sbarro Türkiye’deki değişim rüzgarı globali sarıyor

Sbarro Türkiye’deki değişim rüzgarı globali sarıyor
08 Şubat 2014 11:09
A+
A-

Sbarro

Geleneksel Napoli lezzetlerini Türk halkının beğenisine sunan Sbarro’nun Türkiye restoranlarında başlattığı yatırımlar globale de örnek oldu.

2007 yılından bu yana TAB Gıda bünyesinde İtalyan lezzetlerini Türk tüketicisiyle buluşturan Sbarro büyümeye devam ediyor. Türkiye’de AVM’lerdeki en büyük pizza zinciri olma başarısına sahip olan Sbarro, ülke geneline yayılan 30 ildeki 90’dan fazla restoranıyla müşterilerine hizmet veriyor. Hızlı servis restoran zinciri pazarındaki etkinliği ve hızlı büyüme rakamları ile global tarafından da ödüllendirilen Sbarro Türkiye, gerçekleştirdiği yatırımlarla globale örnek oluyor.

Türkiye’deki marka bilinirliği çalışmaları ve değişim rüzgârını yerinde görmek için ziyaret eden Sbarro Global CEO’su J. David Karam, gerçekleştirilen çalışmalara yönelik değerlendirmelerde bulundu. Sbarro’nun agresif bir büyüme stratejisiyle Güney Amerika, Orta Doğu, Afrika ve Asya gibi yükselen piyasalarda restoran zinciri oluşturmayı hedeflediğini anlatan Karam, TAB Gıda’nın Türkiye’deki büyüme hızının tüm dünya Sbarro restoranlarına örnek olduğunu belirtti.

Sbarro Türkiye globale örnek oldu

Karam “2014’te yeni restoran açılışlarıyla beraber %40’lık bir büyüme gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Her zamanki gibi yeni lezzetler yaratmaya odaklandığımız bir yıl olacak. Hatta sıcak yemeklerle ilgili sürprizlerimiz de olacak. Yenilikçi tavrımızı devam ettireceğiz” dedi. Türkiye’de TAB Gıda bünyesinde faaliyet gösteren Sbarro’nun 2013 yılında hayata geçirdiği değişimle ilgili de konuşan Karam “TAB Gıda 2013 yılı içinde Sbarro restoranlarında yaptığı tasarım değişikliğinin müşteri kitlesinde ve satışlarında pozitif değişimi getirdiğini gördük. Yeni konsepti yerinde inceleme fırsatı bulduğum için mutluyum. Bu konseptin getirdiği pozitif rüzgârın globale taşınmasını da kendi aramızda değerlendiriyoruz. Bu anlamda da Türkiye’deki Sbarro restoranları bir kez daha örnek oldu diyebiliriz” ifadelerini kullandı.

Sbarro’da herkese uygun bir lezzet var

Sbarro’da, taze İtalyan lezzetlerinden vazgeçemeyenlere pizzalar, makarnalar, salatalar Fransız usulü tavuk, meatball, fırın patates, sote sebzeler, wrap çeşitleri, çorba, tatlılar, gibi geniş bir ürün yelpazesi sunuluyor. Ayrıca tüm ürünler TAB Gıda güvencesiyle kaliteden ödün vermeden ve tazeliğine dikkat edilerek hazırlanırken, et ürünlerinde baharatlarla çeşnilendirilmiş dana ve tavuk eti kullanılıyor.

Ürünler Türkiye’de hazırlanıyor

Kalitenin hammadden başladığına inanan Sbarro üreticilerini seçerken de son derece özenli davranıyor. Sbarro kriterlerine ve kalite standartlarına uygun olarak hazırlanan ürünlerde pizza hamurları EKMEK A.Ş., et ürünleri Namet’ten, tavuk ürünleri ise Bey Piliç’ten temin ediliyor. Pizza ve spesiyallerin üzerindeki her malzeme mutfağa girmeden önce özenle seçiliyor ve pişmeye başlamadan hemen önce hazırlanıyor. Bu yönüyle de Sbarro hızlı servis restoran zincirlerinden farklı özelliklere sahip.

Sbarro Türkiye’ye ‘En Hızlı Büyüme Ödülü’

Sbarro Türkiye, 2012 yılındaki başarıları ile tüm diğer franchise ülkelerini geride bırakarak, Sbarro LLC tarafından 3 ödüle birden layık görüldü. TAB Gıda; “2012 Yılı En Hızlı Büyüme” ödülü, “2012 Pazarlama Alanında En Başarılı Franchise” ödülü, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yer alan Sbarro Restoranı ile  “2012 Yılı Önceki Yıla Göre En Büyük Satış Artışı Gerçekleştiren Restoran” ödülü olmak üzere üç ayrı ödüle layık görüldü.

 

 

REKLAM ALANI