Dolar 32,3234
Euro 35,0716
Altın 2.282,24
BİST 9.009,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Sanayi sanatla buluştu

Sanayi sanatla buluştu
13 Nisan 2017 10:25
A+
A-

Türkiye’nin en büyük sanayi şirketlerinden Assan Alüminyum, Tuzla’da bulunan fabrikasını sanat eserleriyle donattı. Mimar Sinan Üniversitesi’nde okuyan genç sanatçıların tablolarını satın alarak fabrikasında sergileyen Assan Alüminyum, bu projeyle sektöründe bir ilke daha imza attı. Fabrika çalışanlarının büyük ilgi gösterdiği eserler, daha sonra genel müdürlükte sergilenecek.

Yassı alüminyum sektörünün lider üreticisi Assan Alüminyum’un Tuzla’daki fabrikası, Mimar Sinan Üniversitesi öğrencilerinin tablolarına ev sahipliği yapıyor.

Mimar Sinan Üniversitesi öğrencilerine destek olmak amacıyla eserlerini satın alan Assan Alüminyum, Türkiye’de bir ilke imza atarak sanatı fabrikaya taşıdı. Adeta bir resim galerisine dönüşen tesisin duvarlarına asılan eserler çalışanlardan da büyük ilgi gördü.

Alüminyum folyo üretim kapasitesi ile Avrupa’nın ilk üç üreticisinden biri olan Assan Alüminyum, sektöründeki liderliğini ve küresel vizyonunu sanata da taşıdı. Bu proje ile gençlere destek vermeyi amaçladıklarını belirten Assan Alüminyum Genel Müdürü Göksal Güngör, “Sanata ve genç sanatçılara destek olurken, aynı zamanda fabrika çalışanlarımıza da daha keyifli bir çalışma ortamı sunmak istedik. Bu projeyle sektörümüzde de bir ilke imza atmaktan mutluyuz. Tabloları Genel Müdürlük binamızda sergilemeye devam edeceğiz” dedi.

Çalışanların yeteneklerini geliştirmek ve ilgi alanlarını desteklemek üzere her yıl çok sayıda projeyi hayata geçiren Assan Alüminyum, yoga kulübünden voleybol, basketbol, futbol turnuvalarına, gezi aktivitelerine kadar birçok faaliyeti bir arada gerçekleştiriyor.

REKLAM ALANI